Gungehusskolen får ny skoleleder

Marts |

Gungehusskolens nye leder bliver Morten Pejter Roitmann. Den nye skoleleder er i dag leder for et privat specialskoletilbud i Stenløse, under Behandlingsskolerne. Han har desuden været viceskoleleder på Brøndby Strand Skole. Morten Pejter Roitmann har første arbejdsdag på skolen den 2. maj.

Portræt af Morten Pejter Roitmann

”Jeg er glad for at kunne byde Morten velkommen til Hvidovre kommunes skolevæsen – og som min afløser som skoleleder på Gungehusskolen. Jeg er sikker på, at han er det helt rigtige match som skoleleder, og at han har både den erfaring og det drive, der kan sikre en god udvikling af skolen”, siger centerchef Ole Møller Laursen.

Morten Pejter Roitmann er uddannet lærer, og har arbejdet på Guldbergsskolen og Klostervænget Heldagsskole(der nu hedder Nørre Fælled Skole) i København, i tilsammen 10 år, før han gik ledervejen og blev konstitueret afdelingsleder for udskolingen på Lundehusskolen i København og derefter viceskoleleder i Brøndby. Siden 2021 har han været skoleleder for Behandlingsskolernes skole i Stenløse.

”Jeg har haft et ønske om at arbejde på en almindelig folkeskole igen, og ledt efter det rigtige sted – og Gungehusskolen er en skole, der har alt det, jeg synes er sjovt og spændende at arbejde med, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle skolen og bl.a. ændre den fortælling, der er om den”, siger den nye skoleleder.

Morten Pejter Roitmann er 46 år og bor på Nørrebro med sin mand. I sin fritid dyrker han chili, rejser, dykker og bruger tid i parrets sommerhus.

Gungehusskolen er en 3-sporet skole fra 0.-3. klasse og 2.sporet fra 4.-9. klasse med 566 elever. Skolen har en modtageklasse og en specialklasserække, E-klasserne for elever med diagnoser inden for autismespektret. Der er både SFO og klub på skolens område.