Oplysning om behandling af personoplysninger og dine rettigheder, når du giver feedback

Når du skriver feedback til Hvidovre Kommune om din oplevelse som bruger af en af vores hjemmesider, beder vi dig, ud over din kommentar, om at skrive dit navn og din e-mail. Brugernes feedback hjælper os til at forbedre hjemmesiderne og vi kvitterer gerne med et svar via e-mail, hvis du har spørgsmål til sidens indhold. De indtastede oplysninger gemmes maksimalt i en måned i webløsningen, hvorefter de slettes.

Nedenfor kan du læse om vores behandling af dine oplysninger og om de rettigheder, du har ifølge databeskyttelsesreglerne. 

Dine rettigheder 

Efter databeskyttelsesreglerne har du ret til at: 

  • Få rettet forkerte personoplysninger om dig
  • Få dine personoplysninger slettet
  • Gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger

Kontakt Center for Digitalisering, Kommunikation og Erhverv, hvis du ønsker at benytte dig af en eller flere af rettighederne ovenfor. Læs mere om dine rettigheder på Datatilsynest hjemmeside.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver, hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger og Hvidovre Kommunes informationssikkerhed i øvrigt. 

Kontakt: Julie Egholm, Hvidovre Kommune, Hvidovrevej 278, 2650 Hvidovre
Mail: Databeskyttelsesraadgiver@hvidovre.dk
Telefon: 23 99 05 15

Vi indsamler og behandler din personoplysninger i henhold til databeskyttelsesreglerne:  

Databeskyttelsesforordningen (EUROPA-PARLEMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EU) 2016/679 af den 27. april 2016) og databeskyttelsesloven (Lov nr. 502 af den 23. maj 2018). Du kan finde databeskyttelsesreglerne på henholdsvis www.eur-lex.europa.eu og www.retsinformation.dk