Nyt klubhus til Rebæk IF på vej

Juni |

Arbejdet med et nyt klubhus til Rebæk IF samt offentlige toiletter kan nu for alvor komme i gang, efter et flertal af Kommunalbestyrelsen har godkendt planer og budget for byggeriet.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan komme i gang med byggeriet. Der er ingen tvivl om, at foreningen har ventet alt for længe på et klubhus, så jeg er meget tilfreds med, at vi nu kan tage næste skridt, siger Kenneth Bak, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Rebæk IF er selv kommet med ønsker til det nye klubhus og har haft fokus på at skabe et bæredygtigt projekt, hvor de sociale aspekter for beboerne i lokalområdet indarbejdes. Én af foreningens visioner er muligheden for at skabe et sted, der inddrager og samler på tværs af Hvidovre nord, og den vision bakker Hvidovre Kommune op om.

- Rebæk IF har haft en stor medlemsfremgang de seneste år og blev bl.a. kåret som Årets idrætsforening 2023 i DGI Storkøbenhavn. Foreningen og dens mange frivillige gør en kæmpe forskel for både børn og voksne i lokalområdet, og det vil vi gerne bakke op om, siger borgmester Anders Wolf Andresen.

Det ønskede klubhus har dog vist sig at være dyrere end det afsatte budget, og derfor har et flertal af Kommunalbestyrelsen godkendt at opdele byggeriet i to etaper, hvoraf første del forventes klar til ibrugtagning i efteråret 2024.

Første etape af projektet indeholder to omklædningsrum med tilhørende toilet, unisex dommeromklædning, teknikrum, rengøringsrum samt to offentlige toiletter, hvoraf det ene indrettes som handicaptoilet.

I første etape bliver der også lavet udearealer, beplantning og 14 parkeringspladser.

Første etape af byggeriet er estimeret til at koste 6,8 mio. kr.

Anden etape af projektet indeholder et samlingssted til foreningsarbejdet samt depot til opbevaring af bolde, kegler, hjørnestolper, overtrækstrøjer m.m. Denne del af projektet er estimeret til 3,2 mio. kr. og indgår i budgetdrøftelserne for budget 2024.

Skitse af det kommende klubhus til Rebæk IF.

Skitse af 1. etape af det nye klubhus til Rebæk IF.

Info
chat-svar Høringssvar
0

Dit høringssvar

chat-svar Oplysninger om dig



10 MB grænse. Tilladte typer: jpg, jpeg, gif, png, txt, doc, docx, xls, xlsx, pdf, ppt, pptx, pps


Betingelser

Dit svar offentliggøres

Dit høringssvar kan ses på hjemmesiden, kort tid efter du trykker på [Indsend høringssvar]. 

Følgende oplysninger vises på denne hjemmeside:

  • Dit navn
  • Postnummer
  • By
  • Dit høringssvar
  • Eventuelle bilag

Følgende oplysninger offentliggøres ved politisk behandling af høringen:

  • Dit navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Høringssvar
  • Eventuelle bilag

Man må altså ikke afgive anonyme høringssvar. Anonyme høringssvar behandles ikke.

Vi offentliggør dit høringssvar her på hjemmesiden, fordi det er en offentlig høring, hvor høringssvar under alle omstændigheder er omfattet af retten til aktindsigt og offentliggøres i forbindelse med den politiske behandling. Samtidig kan dit høringssvar have interesse for andre end dig og når vi offentliggør høringssvarene bliver det lettere for dig og andre interesserede at følge med i indkomne høringssvar tidligt i processen.

Personlige oplysninger

Da dit høringssvar offentliggøres, opfordrer vi til, at du tænker over hvilke personlige oplysninger, du skriver i dit høringssvar, og at dit høringssvar ikke indeholder følsomme personlige oplysninger fx om helbredsmæssige forhold eller cpr-nummer.

Hvis dit svar kræver, at du beskriver følsomme personlige forhold - fx om helbredsmæssige forhold - som du ikke vil have offentliggjort, så kontakt den forvaltning, der er afsender på den konkrete høring, for at høre hvordan du skal indsende dit høringssvar.

Hvidovre Kommune registrerer og bruger de oplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse. Vi bruger oplysningerne for bedre at kunne besvare din henvendelse. Hvidovre Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du sender til os.