Tilføjelse til budgetaftale: Daginstitution og Frivilligcenter lukkes ikke

Oktober |

På baggrund af de indkomne høringssvar har partierne bag budgetforliget i Hvidovre Kommune besluttet at lave en tilføjelse til den allerede indgåede budgetaftale.

Partierne er blevet enige om, at daginstitutionen Tinsoldaten ikke skal lukkes alligevel, ligesom de ikke ønsker at gennemføre sammenlægningen af Aktivitetscentret og Frivilligcentret.

- På trods af den meget korte høringsperiode har vi fået mange høringssvar, og de har gjort stort indtryk. Vi ved godt, at processen og de korte tidsfrister ikke har været optimale, men jeg er glad for, at vi prioriterede at gennemføre høringen. Denne sag viser bare, hvor værdifulde høringer er for os politikere, siger borgmester Anders Wolf Andresen.

For at ændringerne ikke får negativ konsekvens for kommunens likviditet, er parterne enige om, at man samtidig nedlægger buslinje 134. Buslinjen skønnes anvendt af få passagerer årligt.

Ved at nedlægge buslinje 134 fastholdes den økonomiske balance i budgetforliget, som blev indgået torsdag den 28. september.

Læs den tidligere pressemeddelelse om budgetforliget her.

Info
chat-svar Høringssvar
0

Dit høringssvar

chat-svar Oplysninger om dig



10 MB grænse. Tilladte typer: jpg, jpeg, gif, png, txt, doc, docx, xls, xlsx, pdf, ppt, pptx, pps


Betingelser

Dit svar offentliggøres

Dit høringssvar kan ses på hjemmesiden, kort tid efter du trykker på [Indsend høringssvar]. 

Følgende oplysninger vises på denne hjemmeside:

  • Dit navn
  • Postnummer
  • By
  • Dit høringssvar
  • Eventuelle bilag

Følgende oplysninger offentliggøres ved politisk behandling af høringen:

  • Dit navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Høringssvar
  • Eventuelle bilag

Man må altså ikke afgive anonyme høringssvar. Anonyme høringssvar behandles ikke.

Vi offentliggør dit høringssvar her på hjemmesiden, fordi det er en offentlig høring, hvor høringssvar under alle omstændigheder er omfattet af retten til aktindsigt og offentliggøres i forbindelse med den politiske behandling. Samtidig kan dit høringssvar have interesse for andre end dig og når vi offentliggør høringssvarene bliver det lettere for dig og andre interesserede at følge med i indkomne høringssvar tidligt i processen.

Personlige oplysninger

Da dit høringssvar offentliggøres, opfordrer vi til, at du tænker over hvilke personlige oplysninger, du skriver i dit høringssvar, og at dit høringssvar ikke indeholder følsomme personlige oplysninger fx om helbredsmæssige forhold eller cpr-nummer.

Hvis dit svar kræver, at du beskriver følsomme personlige forhold - fx om helbredsmæssige forhold - som du ikke vil have offentliggjort, så kontakt den forvaltning, der er afsender på den konkrete høring, for at høre hvordan du skal indsende dit høringssvar.

Hvidovre Kommune registrerer og bruger de oplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse. Vi bruger oplysningerne for bedre at kunne besvare din henvendelse. Hvidovre Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du sender til os.