Høring af Støjhandlingsplan 2024

2024 |
foto af biler foto af biler

Baggrund for Hvidovre Kommunes støjhandlingsplan

Støjhandlingsplanen beskriver de indsatser og handlinger, som Hvidovre Kommune tiltænker at gøre brug af for at forebygge og reducere påvirkningen fra ekstern støj.

Hvidovre Kommune er omfattet af EU’s direktiv 2002/49/EF (støjdirektivet) med udmøntning i dansk lovgivning med ”Bekendtgørelse om kortlægning af ekstern støj og udarbejdelse af støjhandlingsplaner”, BEK nr. 1065 af 12/09/2017, som pålægger kommunen hvert femte år at udføre en støjkortlægning med tilhørende støjhandlingsplan.

Støjhandlingsplanen er den fjerde i rækken for Hvidovre Kommune. Handlingsplanen beskriver, hvilken indsats Hvidovre Kommune har iværksat for at begrænse støjen.

Handlingsplanen er udarbejdet på baggrund af en ny støjkortlægning udført i 2022 for det fremtidige arbejde med støjreducerende tiltag i kommunen. Handlingsplanen er udarbejdet i et samarbejde mellem Hvidovre Kommune, ”Silent City”-samarbejdet under Gate21 og konsulenten Rambøll, ligesom at der er indhentet inspiration og data fra tidligere års handlingsplaner.

Handlingsplanen giver Hvidovre Kommune et objektivt billede af hvor i kommunen, der er problemer med støjniveauer, som overstiger Miljøstyrelsens vejledende grænseværdier.

Handlingsplanen skal drøftes politisk med henblik på at fastsætte de kommende års indsatser. Det er målet, at handlingsplanen bliver et dynamisk værktøj, som i sidste ende skal være medvirkende til at gøre Hvidovre Kommune til en endnu bedre kommune at bosætte sig og leve i.

 

Offentlig høring

Støjhandlingsplanen vil være i offentlig høring i otte uger i perioden 25. marts til den 20. maj 2024.

Vi vil gerne høre, hvad du mener om støjhandlingsplanen. Der er derfor mulighed for at komme med bemærkninger og ændringsforslag til støjhandlingsplanen. Disse bemærkninger vil indgå i Kommunalbestyrelsens endelige behandling af planen. Du kan sende dine bemærkninger her på siden.

Du kan også sende dine bemærkninger pr. brev til:

Hvidovre Kommune

Center for Trafik og Ejendomme, Vej & Park

Høvedstensvej 21

2650 Hvidovre

Info
Type
Høring
Høringsperiode
25. marts 2024 til 20. maj 2024
calender Frist for høringssvar
20. maj 2024
chat-svar Høringssvar
1

Høringssvar

Bjarne | 12-04-2024 13:58:55
Vedbyholm 47
2650 Hvidovre
Støjskærm
Vi har nu fået endelig besked om hvor der opsættes støjskærm på motorvejen mellem Avedøre Havnevej og Byvej/brøndbyøstervej, og hvis man kikke på det Fremsendte dokument kan man se at dæmpningen i vor del af området er minimalt, hvorfor jeg foreslår at der opsættes en støjskærm i samme side med går fra byvej og mod vest/ brøndby, da en stor del af støjen i vor område kommer fra denne del af motorvejen.

Dit høringssvar

chat-svar Oplysninger om dig



10 MB grænse. Tilladte typer: jpg, jpeg, gif, png, txt, doc, docx, xls, xlsx, pdf, ppt, pptx, pps


Betingelser

Dit svar offentliggøres

Dit høringssvar kan ses på hjemmesiden, kort tid efter du trykker på [Indsend høringssvar]. 

Følgende oplysninger vises på denne hjemmeside:

  • Dit navn
  • Postnummer
  • By
  • Dit høringssvar
  • Eventuelle bilag

Følgende oplysninger offentliggøres ved politisk behandling af høringen:

  • Dit navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Høringssvar
  • Eventuelle bilag

Man må altså ikke afgive anonyme høringssvar. Anonyme høringssvar behandles ikke.

Vi offentliggør dit høringssvar her på hjemmesiden, fordi det er en offentlig høring, hvor høringssvar under alle omstændigheder er omfattet af retten til aktindsigt og offentliggøres i forbindelse med den politiske behandling. Samtidig kan dit høringssvar have interesse for andre end dig og når vi offentliggør høringssvarene bliver det lettere for dig og andre interesserede at følge med i indkomne høringssvar tidligt i processen.

Personlige oplysninger

Da dit høringssvar offentliggøres, opfordrer vi til, at du tænker over hvilke personlige oplysninger, du skriver i dit høringssvar, og at dit høringssvar ikke indeholder følsomme personlige oplysninger fx om helbredsmæssige forhold eller cpr-nummer.

Hvis dit svar kræver, at du beskriver følsomme personlige forhold - fx om helbredsmæssige forhold - som du ikke vil have offentliggjort, så kontakt den forvaltning, der er afsender på den konkrete høring, for at høre hvordan du skal indsende dit høringssvar.

Hvidovre Kommune registrerer og bruger de oplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse. Vi bruger oplysningerne for bedre at kunne besvare din henvendelse. Hvidovre Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du sender til os.