Borgmesterens velkomst

Velkommen til Hvidovre – en grøn forstad med masser af muligheder!

Hvidovre har det hele: Natur, skov, strand og nærhed til hovedstaden, men også masser af gode lokale indkøbsmuligheder, arbejdspladser og attraktive kulturtilbud. Vi bor på grænsen til hovedstaden, men Hvidovre er præget af et stærkt lokalt fællesskab, hvor vi kender hinanden og passer godt på hinanden. Vi mødes i foreninger og til kulturelle arrangementer, og vi sætter pris på det nære sammenhold – samtidig med at vi som del af metropolen har blik for verden omkring os.

I Hvidovre har vi en vision om at være børnenes og familiernes by, men her er plads til alle. Vi vil også være en attraktiv kommune at drive virksomhed i, så vi bestræber os på at yde den bedste service for både borgere og det lokale erhvervsliv.

Vi har en fælles vision om at blive en endnu grønnere kommune, og Hvidovre har været klimakommune siden 2008. Vi arbejder derfor hele tiden på at indtænke bæredygtighed og klima i vores hverdag og har den grønne omstilling højt på dagsordenen.

Her på hjemmesiden kan du finde nyttige informationer om vores kommune og dens mange tilbud – og finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.