Flot program for forårets koncerter i Kulturhus Risbjerggaard og Kometen

Marts |
Anne Linnet Anne Linnet

Koncertprogrammet starter den 4. maj, hvor en af de største på den danske musikscene, ANNE LINNET, indtager Kometen.
Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister. Hun er, udover at være kendt for at have skrevet nogen af Danmarks absolut allerstørste og mest elskede hits, også kendt for at være en kunstner der hele vejen igennem sin karriere konstant har afsøgt og flyttet grænser.
For tiden er hun aktuel i Toppen af Poppen på TV2, og vi glæder os til at byde velkommen til en af de helt store koryfæer i dansk musikhistorie.

Hun følges op af Silas Holst & The Flamingo Orchestra, som byder op til dans i Strungesalen i Kulturhus Risbjerggaard den 11. maj, og ugen efter – den 17. maj – inviteres alle til at være med til at fejre legendariske Zididadas 25-års jubilæum til en koncert, der kun kan blive til en fest af de helt, helt store.
I den mere afdæmpede ende af skalaen kan man den 31. maj opleve sangskriver og sanger Jacob Bellens der også slår sine folder som forsanger i I got you on tape, i Strungesalen med sin karakteristiske stemme og smukke sange.

Og der er mere lyrisk rock på programmet, når Claus Hempler gæster kulturhuset den 14. juni. Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. Claus Hempler vandt for samme album to priser ved Steppeulven (Årets Album og Årets Tekstforfatter), to Carl-priser (Årets Komponist og Årets Tekstforfatter) og er desuden modtager af både Dan Túrell-medaljen og F.P. Jacs Mindelegat.

Billetter til alle 5 koncerter er sat i salg og kan købes på risbjerggaard.hvidovre.dk