Succesfuldt sommertræf: - Vi deler den her plet, vi kalder Hvidovre

September |

I fællesskab kan vi gøre Hvidovre til en endnu bedre by at bo og arbejde i.

Det var budskabet, da alle Hvidovres virksomheder den 31. august var inviteret til et festligt sommertræf i flotte rammer på Nordlund Vingård.

Temaet for årets sommertræf var ’Mulighedernes kommune’ med et fokus på, hvordan virksomheder, borgere, foreninger og kommunen i endnu højere grad kan bruge og styrke hinanden helt lokalt. Snakken gik livligt blandt de omkring 160 deltagere, som kom fra både små og store Hvidovre-virksomheder.

- Det er et rigtig godt tiltag og et super arrangement. Det er fedt, at man kan møde andre lokale virksomheder i lidt uformelle rammer, og det giver en god mulighed for at udvide sit netværk, lyder det bl.a. fra Jens Lynge Larsen fra Spybrew, som deltog i det velbesøgte arrangement.

Borgmester Anders Wolf Andresen er glad for, at så mange virksomheder havde valgt at deltage i årets Sommertræf.

- Hvidovre Kommune er et fællesskab. Uanset om man er borger, virksomhed, forening eller kommune, så er vi en del af den samme størrelse og deler den her plet, som vi kalder Hvidovre. Sammen kan vi finde de bedste løsninger for vores by, og derfor er det utrolig vigtigt for mig også at mødes med jer virksomheder og tale om, hvor skal vi hen sammen, sagde borgmesteren og sendte en stor tak til alle Hvidovres virksomheder:

- I er en del af fundamentet for, at vi kan levere de velfærdsgoder til vores borgere, som vi gerne vil. I er aktive samarbejdspartnere i vores lokalsamfund og bidrager på hver jeres måde til at gøre Hvidovre til en endnu bedre by at bo og arbejde i, sagde Anders Wolf Andresen.

Til Sommertræffet kunne deltagerne nyde lidt godt til ganen og maven, mens de lyttede til den succesfulde virksomhedsleder Mathias Nielsen fra GladTeknik A/S fortælle om sin vej til succes og det at tage socialt ansvar.

Fra det lokale nanobryggeri Spybrew fortalte Jens Lynge Larsen passioneret om de mange gevinster, hans engagement i fodboldklubben Hvidovre IF har ført med sig – både personligt og forretningsmæssigt. Og salgschef Lars Stenberg Rosenkilde fra ventilationsvirksomheden Lindab A/S delte sine gode erfaringer fra et vellykket samarbejde med elever fra uddannelsesinstitutionen TEC, mens Charlotte Strandfelt fra Hvidovre Erhvervsnetværk fortalte om fordelene ved lokale netværk.

Formålet med det årlige Sommertræf er bl.a. at give Hvidovres virksomheder en mulighed for at mødes og netværke med hinanden. I år deltog det nystiftede Hvidovre Erhvervsnetværk derfor med et netværkstelt, hvor der blev lagt op til dialog om lokale og aktuelle emner.

- Vi virksomheder kan godt blive endnu bedre til at bruge hinanden, og vi har jo ofte den samme dagsorden og de samme ønsker til udvikling. Vi tror på, vi kan rykke mere ved at gå sammen og i fællesskab arbejde for at gøre Hvidovre til et endnu bedre sted at drive virksomhed, siger netværkets formand, Erling Kristiansen, som til dagligt driver Skousen i Hvidovre/Rebæk Søpark Center.

Udover de tankevækkende oplæg og nye netværksmuligheder kunne deltagerne også nyde ”Smagen af Hvidovre”, hvor flere lokale fødevareproducenter bød på lækre smagsprøver, mens den lokale Musikskole fyldte vingården med stemningsfuld musik.