Rådhuset holder åbent hus

September |
Kommunalbestyrelsens mødesal Kommunalbestyrelsens mødesal

Se Kommunalbestyrelsens mødesal og det store flotte maleri af Carlo Rosberg. Oplev vielsesværelset, få en rundvisning af Forstadsmuseet og hør om rådhusets historie. Hils på borgmesteren og mød nogle af kommunens medarbejdere ved stande og udstillinger om emner som klima, byudvikling, Ungeliv, sunde hygge-vaner, hjælpemidler, Deltag Hvidovre og affald. Sådan lyder invitationen til Hvidovres borgere, når rådhuset i anledning af Vestegnens Kulturuge slår dørene op til Åbent Hus onsdag den 13. september kl. 17-19.30.

”Vi vil gerne give alle borgere en mulighed for at opleve deres rådhus indefra på en anden måde end til daglig”, siger borgmester Anders Wolf Andresen, der glæder sig til at få besøg på borgmesterkontoret.

På pladsen foran rådhuset kan man nærstudere to store skraldebiler og køretøjer fra kommunens Vej & Park, og både ude og inde står kommunale medarbejdere klar til at få en snak med borgerne.

Forstadsmuseet vil give tre rundvisninger i løbet af Åbent Hus-arrangementet – kl. 17.15, kl. 18.15 og kl. 19. Alle rundvisninger starter på reposen på 3. sal ud for Kommunalbestyrelsens mødesal.