De skal til fest hos Prins Christian

September |

Det bliver Maria og Oliver, der skal repræsentere Hvidovre Kommune ved Prins Christians gallafest på Christiansborg Slot den 15. oktober. De to unge er valgt blandt de 22 unge fra Hvidovre, der havde sendt en video-ansøgning for at komme med til den royale fejring.

”Tak til jer, der tog jer tid til at sende en personlig video. Det har været en god oplevelse at se videoerne og få et indtryk af hvem nogle af Hvidovres unge er”, siger borgmester Anders Wolf Andresen, der har stået for udvælgelsen af de unge. Han fortsætter:
”Jeg har valgt, at Maria og Oliver skal af sted, fordi de er to helt almindelige unge fra Hvidovre, der begge i deres ansøgningsvideo har været gode til at fortælle, hvad de vil kunne bidrage med ved Prins Christians fest. Jeg håber, de får en rigtig festlig aften til 18 års-fødselsdagen”.

Oliver Gulager Danielsen er 18 år og har boet i Hvidovre hele sit liv. Han går i 3.g. på handelsgymnasiet Niels Brock på Frederiksberg, og i sin fritid er han aktiv både i foreningslivet Hvidovre som FDF’er og med musik, som han spiller både på Hvidovre Musikskole og sit band ’White Out Boys’.
”Noget af det jeg har med i bagagen som repræsentant er, at jeg er en kæmpe fan af foreningslivet i Hvidovre”, fortæller Oliver i sin ansøgning.

Maria Kirkegaard er 18 år og født og opvokset i Hvidovre. Hun bor i Avedøre med sine forældre og sin lillebror og går i 2.g på Ingrid Jespersens Gymnasieskole i København. Hun har i sin fritid bl.a. gået på rideskolen og til klatring på Hvidovre Ungdomsskole og dér prøvet at rappelle ned ad Rådhusets yderside, og så har hun haft fritidsjob i lokale butikker, Kims Kram og Føtex.
”Jeg vil godt være med til at give Hans Kongelige Højhed Prins Christian en fantastisk fødselsdag”, siger Maria bl.a. i sin ansøgningsvideo.

Oliver og Maria vil nu modtage en direkte invitation fra hoffet til Prins Christians fest.


f