Skoleleder bliver ny centerchef for Skole og Uddannelse

Oktober |

Skoleleder på Gungehusskolen, Ole Møller Laursen, bliver ny centerchef for Skole og Uddannelse i Hvidovre Kommune. Han er valgt til stillingen blandt 18 ansøgere, og hans ansættelse blev godkendt af Økonomiudvalget torsdag. Den nye centerchef er et kendt ansigt i Hvidovres skolevæsen, hvor han har været ansat siden 1997.

Ole Møller Laursen er 55 år. Han er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium, og blev da han var færdiguddannet ansat i et barselsvikariat på Præstemoseskolen i Hvidovre Kommune. Da det var slut fortsatte han i 1997 på Holmegårdsskolen som lærer i matematik, idræt og fysik/kemi og i skolens ADHD-gruppeordning. Han blev i årene herefter først afdelingsleder, så viceskoleleder og i 2014 skoleleder på Holmegårdsskolen. I 2016 blev Ole Møller Laursen udlånt til en anden af kommunens skoler, Gungehusskolen, der stod og manglede en leder i tre måneder. I 2017 blev Ole igen overflyttet til Gungehusskolen, denne gang for permanent at varetage skolelederstillingen.


Ole Møller Laursen

”Jeg er meget glad for valget af Ole som ny skolechef i Hvidovre. Ole har betydelig erfaring fra skoleområdet og et stort kendskab til Hvidovre. Det er en god forudsætning for at sikre både stabilitet og udvikling på vores skoler, SFO’er og klubber i en forandringstid.  Med Ole får vi en chef, der kan kombinere sin store viden og erfaring, med visioner og ambitioner om trivsel og læring på tværs af hele børne- og ungdomsområdet i Hvidovre Kommune. Jeg ser frem til samarbejdet”, siger velfærdsdirektør Tine Larting.

Udover sin erfaring fra årene som leder på to af Hvidovres folkeskoler, har den nye centerchef afsluttet en Master i Uddannelsesledelse fra Århus Universitet tidligere på året. Den 1. december starter han i sin nye stilling i spidsen for Center for Skole og Uddannelse:

”Jeg glæder mig til at være med til at videreføre det gode stykke arbejde, der er gjort for at samle Hvidovres skoler i et skolevæsen med fælles visioner for skolerne og samtidig med plads til de enkelte skolers egenart. Jeg tror, det er den måde, vi bedst lykkes med at få skabt en skole for alle børn i Hvidovre”, siger den nye centerchef.

Ole Møller Laursen bor på Vesterbro, er kæreste med Kristine og har tre døtre på 16, 23 og 27 år.
I sin fritid spiller han musik, dyrker motion og nyder naturen.