Drift af Avedøre Idrætscenters cafeteria sendt i udbud

November |

Kommunalbestyrelsen har besluttet at sende driften af cafeteriet i Avedøre Idrætscenter og kiosken i Friluftsbadet i et fælles udbud. Formålet er at finde en forpagter, der de næste 5 år vil servere mad og drikkevarer til brugerne af Avedøre Idrætscenter inkl. en mulighed for catering i et mindre omfang – og i samme periode hver sommer holde kiosken i Friluftsbadet åben for bl.a. issalg.

”Vi håber, at det lykkes at finde den helt rigtige forpagter til at hjælpe os med at give gæsterne i Avedøre Idrætscenter et godt tilbud om mad og drikke, når de har været i svømmehallen, trænet i motionscentret eller spillet i hallen – og forhåbentlig også én, der kan løse opgaven med at drive kiosk i Præstemosebadet i sommermånederne”, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Kenneth Bak.

Der vil være mulighed for at give et bud på driften af cafeteria og spisested til udgangen af november måned. Der vil ved udvælgelsen blandt de tilbud, der kommer ind, bl.a. blive lagt vægt på kvaliteten af den mad, der serveres i cafeteriaet og at den kommende forpagter har erfaring med at drive et mindre spisested. Den endelige godkendelse af ny forpagter gives af Kommunal-bestyrelsen på januarmødet. Forpagtningsaftalen vil starte fra februar 2024 og løbe fem år frem.
Bud på forpagtningen sendes til Center for Kultur og Fritid på mailadressen kof@hvidovre.dk senest 30. november 2023.