Hvem har gjort en forskel for integrationen i Hvidovre?

Maj |

Kender du en person, forening eller institution i Hvidovre, der har gjort en ekstraordinær indsats for integrationen? Det kunne fx være nogen, der har gjort en forskel for nogle af de 244 fordrevne ukrainere, som siden marts 2022 har fået midlertidigt opholdstilladelse i Hvidovre Kommune.

Får denne beskrivelse dig til at tænke på nogen, du gerne vil fremhæve, så kan du nu indstille kandidater til Hvidovre Kommunes integrationspris.

Formanden for integrationsrådet Susanne Wad Leth glæder sig over, at processen, der skal hjælpe med at finde frem til efterårets vinder til efteråret, nu er sat i gang.

- Integrationsprisen er med til at sætte fokus på den vigtige integrationsindsats, der finder sted i Hvidovre Kommune. Jeg glæder mig til at læse indstillingerne til integrationsprisen og høre om de mange gode indsatser, som frivillige kræfter løfter rundt omkring. Kender du nogen, der gør en særlig indsats for at hjælpe integrationen på vej på tværs af kulturer, så tøv ikke med at sende en indstilling, fortæller hun.

Alle beboere i Hvidovre Kommune, ansatte i organisationer, institutioner og virksomheder hjemmehørende i Hvidovre Kommune, samt ansatte i Hvidovre Kommune kan indstille kandidater til prisen.

Frem til den 30. juni kan du sende din begrundede indstilling til Hvidovre Kommune, på mailadressen bob@hvidovre.dk (åbner nyt vindue)

Herefter vil et bedømmelsesudvalg med borgmesteren som formand vurdere kandidaterne.

Integrationsprisen bliver uddelt den 12. september 2023 og består foruden anerkendelsen af en kunstgenstand valgt af integrationsrådet.

Hvis du vil læse mere om prisen, finder du information på integrationsraadet.hvidovre.dk/integrationsprisen (åbner nyt vindue)