Hvidovres nye centerchef for Børn og Familier kommer fra centerchef-stilling i Herlev Kommune

Juni |

Hannah Ilima Wilson, der er centerchef for Børn, Unge og Familier i Herlev Kommune, er udvalgt blandt et kvalificeret ansøgerfelt til stillingen som ny centerchef for Børn og Familier i Hvidovre Kommune. Den nye centerchef har været centerchef i Herlev Kommune i godt 4 år, og var før det leder af familieafdelingen i Høje-Taastrup Kommune. Hun har desuden tidligere arbejdet på børne- og ungeområdet i Bispebjerg i Københavns Kommune. 

- Med Hannah får vi en dygtig og erfaren centerchef, som har en række spændende bud på udvikling af kvaliteten i vores dagtilbud og på det specialiserede område. Hun har et helhedssyn på børns liv, udvikling og trivsel ikke mindst i overgange mellem dagtilbud og skole, siger børne- og velfærdsdirektør i Hvidovre Kommune, Tine Larting. 

Hannah Ilima Wilson er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse. Hun er i øjeblikket i gang med det etårige toplederforløb KIOL Executive. Hun ser frem til at fortsætte sit arbejde for og med børn, unge og familier i Hvidovre Kommune: 

- Jeg glæder mig til at bruge min erfaring til at fortsætte arbejdet med at skabe gode udviklingsmuligheder for Hvidovres børn og unge. Som centerchef kommer jeg til at have særligt fokus på de børn og unge, der har brug for en kærlig hånd i ryggen. Samtidig er det supervigtigt for mig at have fokus på kvaliteten i vores dagtilbud og kommunens andre tilbud til børn og unge og skabe gode sammenhænge og indsatser for alle kommunens børn og unge, siger den nye centerchef. 

Privat bor hun i Københavns Sydhavn sammen med sin mand, Ramon, og parrets tre døtre i alderen 9-19 år. Fritiden bruger Hannah Ilima Wilson på familie og venner. Hun kobler af med en løbetur eller en tur i træningscenter. 

Hannah Ilima Wilson har første arbejdsdag i Hvidovre Kommune den 1. august.