Hvidovre Kommune inviterer til sankthans i Rebæk Søpark

Juni |

Det store sankthans-arrangement ved Rebæk Sø er arrangeret af Hvidovre Musikråd i samarbejde med Hvidovre Kommune. Alle er velkomne til arrangementet, der starter kl. 17 med sankthans for børn – og fra kl. 19 er der musikprogram, tale og fællessang på Midsommervisen for alle, der kan holde sig vågne til ca. 23, hvor aftenen slutter.

Det musikalske hovednavn er Michelsen og Bramsen med fornavnene Anne-Dorte og Maria. Vi kender dem bl.a. fra Tøsedrengene og Ray Dee Ohh og egne soloprojekter. Ved koncerten i Hvidovre på fredag synger de deres største hits fra de sidste fire årtier fx ”Jeg vil la’ lyset brænde” og ”Sig du kan li’ mig” og nogle nyskrevne sange.

Som opvarmning til Michaelsen og Bramsen kommer Ørum, som er et nyt navn med singersong-writer Kasper Ørum i spidsen. Stilen er drømmende guitar-pop med elementer af folk og den gode melodi i centrum. Ørum synger også for på midsommervisen ved børnesankthans.

Aftenens to taler holdes af Sara Benzon, der er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, ved børnearrangementet, og af borgmester Anders Wolf Andresen.

Ved den tidlige del af arrangementet fra 17-19 er der koncert med ’Børn to Be Wild’, som spiller rockmusik for børn – som også voksne vil kunne lide at lytte til.

Der er mulighed for at købe mad og drikke, og det er KFUM-spejdernes Vigar stamme, Rebæk IF og Hvidovre Volley Klub. Og der skal lyde en stor tak til de mange frivillige, der er med til at få årets sankthans-arrangement ved Rebæk Sø til at lykkes.

PROGRAM:
17.00: båltale for børn v. Sara Benzon
17.05: Koncert med ”Børn to Be Wild”
17.50: Midsommervise med ØRUM
18.00: Børnebålet tændes
19.00: Koncert med ØRUM
21.00: Båltale v. Anders Wolf Andresen
21.10: Koncert med Michelsen & Bramsen
22.30: Bålet tændes af Bueskytte Skolen
22.35: Der synges midsommervise
22.50: Fyrværkeri
Tak for i aften!