Nye tal: Trygheden er steget i Hvidovre

Juli |

Borgerne i Hvidovre føler sig mere trygge i deres nabolag end tidligere. Det viser Justitsministeriets nye tryghedsundersøgelse, hvor hele 86,9 procent af de adspurgte borgere i Hvidovre har svaret, at de grundlæggende føler sig trygge i deres nabolag. Det er en stigning i forhold til året før, hvor tallet lød på 81,7 procent.

De nye tal glæder borgmester Anders Wolf Andresen.

- Det er vigtigt for mig, at borgerne i Hvidovre er trygge og trives, hvor de bor. Tryghed er afgørende for et stærkt fællesskab, og derfor er jeg glad for det gode samarbejde, vi har med Københavns Vestegns Politi om at sikre tryghed for hele Hvidovre, siger borgmesteren.

Generelt er trygheden steget blandt borgerne på hele Vestegnen, og politidirektør Kim Christiansen fra Københavns Vestegns Politi understreger, at politiets indsats for tryghed fortsætter.

- Vestegnen skal være et trygt sted at leve, bo og færdes, og alle ansatte i Københavns Vestegns Politi arbejder hver eneste dag for at bekæmpe og forebygge kriminalitet. Vi fortsætter med vores indsatser i boligområder, S-toge og på stationer og andre steder, hvor borgerne kan føle sig utrygge, og jeg vil opfordre borgerne til at kontakte os, hvis man oplever noget mistænkeligt eller utryghedsskabende adfærd, så vi sammen kan få gjort noget ved det, siger Kim Christiansen.

Man kan kontakte politiet på tlf. 1-1-4. Husk, at du også selv kan bestille en betjent - fx til en fart- eller færdselskontrol i dit område.

Se hele Tryghedsundersøgelsen her.