Hvidovre Stadion bliver klar til første hjemmekamp i Superligaen

Juli |
Fodbold på Hvidovre Stadion Fodbold på Hvidovre Stadion

”Det er utroligt vigtigt for os, at Hvidovre IF kan spille deres første Superligakamp på Hvidovre Stadion, så Hvidovreborgerne kan se vores hold i aktion”, siger borgmester Anders Wolf Andresen. ”Der er et stærkt fællesskab og opbakning omkring klubben, der endelig vender tilbage, hvor vi synes, vi hører til”.

”Kommunens administration, Kommunalbestyrelsen og klubben har knoklet på her i sommerferien for på utroligt kort tid at gøre gode gamle Hvidovre Stadion klar til Divisionsforeningens mange krav til Superligaen”, fortsætter borgmesteren.
”At skaffe de omkring 4.000 ekstra pladser hen over en sommerferie har virkelig været besværligt og en bøvlet opgave. Der har været mange twist og drejninger undervejs, fordi der ikke lige findes en perfekt løsning med tribuner og stilladser, der bare står og venter på, at vi ringer”.

Hvidovres borgmester tror nu på, at det er lykkedes Hvidovre Kommune og HIF i godt samarbejde at finde en løsning, som lever op til Divisionsforeningens krav om 10.000 pladser.

”Så nu glæder jeg mig bare til et fyldt Hvidovre Stadion med fuld opbakning til vores hold og selvfølgelig 3 point”, pointerer han.

Fredag den 21. juli gik arbejdet i gang med at klargøre Hvidovre Stadion til de mobile tribuner. Hvidovre Kommune og kommunens brandrådgivere arbejder samtidig på at få alle forhold omkring brandsikkerhed og evakueringsplaner på plads inden 6. august. Det er nemlig en forudsætning for, at tribunerne må tages i brug.

Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S har ønsket at finde en tribune-løsning, der skaber så få problemer som muligt for Hvidovre Atletik og Motion, der også bruger Hvidovre Stadion.
Kommunen arbejder sammen med atletikklubben om at finde en løsning, som minimerer generne for klubbens idrætsudøvere.