Hvidovre henter ny centerchef i Roskilde

December |

Den nye centerchef for Sundhed og Ældre bliver Christel Damgaard. Christel kommer fra en stilling som leder af Akutpleje og Rehabilitering i Roskilde Kommune og har desuden været leder på ældreområdet i Greve Kommune. Ansættelsen blev godkendt af Økonomiudvalget i tirsdags.

Christel Damgaard er 49 år. Hun er oprindeligt uddannet bachelor i ergoterapi og har i 2017 afsluttet en Master i ledelses- og organisationsudvikling fra Århus Universitet. Hun har desuden en coaching-uddannelse, og er forfatter til en bog om den coachende tilgang.
Den nye centerchef har været leder i Roskilde Kommune siden 2020, og før det gruppeleder og projektleder på ældreområdet i Greve Kommune fra 2017. Hun har desuden arbejdet som sundhedsfaglig konsulent og haft sin egen konsulentvirksomhed.

”Jeg glæder mig til at byde Christel velkommen som ny centerchef for Sundhed og Ældre. Det er et af vores store og vigtige serviceområder, hvor vi i de kommende år i høj grad får brug for en både dygtig og visionær centerchef, der kan være med til at bane vejen for nye idéer og samarbejder, der kan sikre det høje serviceniveau på sundheds- og ældreområdet også fremover. Det har jeg en forventning om, at Christel kan”, siger direktør Tine Larting.


Christel Damgaard.


Christel Damgaard glæder sig til at bringe sine erfaringer og idéer til, hvordan man kan udvikle opgaveløsningen og bringe flere velfærdsteknologiske løsninger i spil på ældre- og sundhedsområdet i Hvidovre Kommune.

”Hvidovre har et rigtig godt ry særligt på ældre- og sundhedsområdet, og jeg glæder mig til samarbejdet på tværs af fagligheder og områder. Vi bliver nødt til at tænke ud af boksen, være modige og have ledere, medarbejdere, borgere og pårørende med til at finde de fælles løsninger på at levere en kvalitet, som den borgerne oplever i dag, bare på en anderledes måde”, siger Christel Damgaard.

Hun nævner bl.a. muligheden for at flere faggrupper/-medarbejdere får mulighed for at få opgraderet deres kompetencer, så de kan løse opgaver inden for ældre- og sundhedsområdet på de områder, hvor der er mangel på medarbejdere.

Privat bor den nye centerchef i nabobyen Rødovre med sin mand og deres søn på 19 år, en ældre datter er flyttet hjemmefra. I sin fritid dyrker Christel meget sport, bl.a. løbetræning, styrketræning, pilates og dans.

Christel Damgaard har første arbejdsdag i Hvidovre Kommune den 1. februar 2024.