Frivilligcenter Hvidovre inviterer til infomøder

August |

- Vi ser frem til at arbejde sammen med dedikerede frivillige, engagerede foreninger og nysgerrige borgere for at opbygge et levende og inkluderende Frivilligcenter. Sammen kan vi skabe en stærkere og mere sammenhængende kommune, hvor ingen føler sig overset eller alene. Jeg håber at møde en masse engagerede mennesker til vores informationsmøde, lyder det fra formand for Hvidovre Frivilligcenter, Thomas Møller

Den vigtigste opgave for Frivilligcenter Hvidovre er at styrke og fremme det frivillige engagement i lokalsamfundet og at bringe frivillighed tættere sammen på tværs af foreninger, samarbejdspartnere, frivillige og kommunale ansatte. Målet er at være et bindeled mellem kræfter, der ønsker at gøre en positiv forskel. En hjælp og støtte der skaber netværk og bidrager med at styrke sociale indsatser.

Centerleder af Frivilligcenteret Faisal Majeed Khiljee fortæller, at centeret skal gøre det nemmere at være frivillig og at yde en frivillig social indsats. Nemmere at styrke og fremme det frivillige engagement i lokalsamfundet.

- Et frivilligcenter er ikke bare et sted, det er en idé om at mobilisere og engagere vores samfund.

Vi ønsker at skabe et dynamisk og inkluderende rum, hvor folk kan mødes, udvikle sig og finde meningsfulde fællesskaber. Gennem vores initiativer, ressourcer og arrangementer vil vi skabe muligheder for samarbejde, læring og social forandring, fortæller han.

Alle er velkommen til de tre infomøder, som afholdes på følgende steder og datoer:

  • Tirsdag den 29. august kl. 18.30 - 19.30 i Enghøjhusets Aula, Hovedstien 10, 2650 Hvidovre
  • Onsdag den 6. september kl. 18.30 - 19.30 i Sundhedscenteret på Hvidovrevej 272
  • Torsdag den 7. september kl. 18.30 - 19.30 i Aktivitetscenteret på Hvidovregade 49

Frivilligcenter Hvidovre organiseres under FriSe, som er landsorganisation for landets frivilligcentre og selvstændige selvhjælpsorganisationer.

Tilmeld dig infomøderne senest dagen før herunder