Badmintonklubben får tilskud til mobiltribuner

August |

Kommunalbestyrelsen giver Hvidovre Badminton Club et ekstraordinært tilskud på 140.000 kr. til indkøb af mobile tribuner og pointtavler til HBC-hallen. Hvidovre Badminton Club er rykket op i den bedste danske badmintonrække, Badminton Ligaen, hvor der stilles krav om bl.a. større tilskuerkapacitet og pointtavler.

Derfor besluttede Kommunalbestyrelsen på et ekstraordinært møde den 23. august at give klubben et tilskud til at gøre HBC-hallen klar til at kunne imødekomme de krav, der stilles, når Hvidovre Badminton Club i september spiller sin første ligakamp. Hvidovre Kommune ejer HBC-hallen, som badmintonklubben benytter. Klubben betaler selv udgifter til livestreaming udstyr, der koster ca. 70.000 kr.

"Vi kan kun glæde os over, at det går rigtigt godt for også badmintonsporten i Hvidovre i øjeblikket.
Derfor er jeg også glad for, at vi kunne finde pengene til at give tilskud til tribuner og pointtavler, så klubben kan byde flere tilskuere velkomne til de kommende ligakampe", siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Kenneth Bak.

Det blev besluttet, at pengene til mobile tribuner, pointtavler og en containerløsning, så tribunerne kan pakkes sammen og opbevares mellem ligakampene, tages fra den ramme, der er afsat til Hvidovre Stadion.