Ældreliv Hvidovre inviterer til ny sæson med kurser for seniorer

Marts |

Hvordan kan jeg bruge internettet på en sikker måde? Hvordan sikrer jeg min arv til børn og børnebørn? Hvordan holder jeg mig i gang socialt, når arbejdslivet slutter?

Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på, når kursusrækken Ældreliv Hvidovre inviterer seniorer i Hvidovre til en ny sæson med start tirsdag den 24. marts.

Ældreliv Hvidovre-kursusrækken er gratis at deltage i og består af fire møder og en vifte af emner, der alle har til formål at ruste seniorer til at fortsætte en aktiv hverdag hele livet. Alle oplæg varetages af fagprofessionelle og er en blanding af eksterne oplægsholdere og medarbejdere fra Hvidovre Kommune.

Du kan blandt andet møde advokat Janne Køster, der driver sin egen praksis i Hvidovre, socialrådgiver Carsten Riis fra Faglige Seniorer og frivillighedskoordinator Marie Holdt fra Ingerfair. Derudover vil der være fokus på it og sikkerhed ved to oplægsholdere fra HvidovreBibliotekerne.

På den sidste kursusgang vil du desuden møde repræsentanter fra lokale foreninger i Hvidovre og andre, der tilbyder aktiviteter og fællesskaber for seniorer. Her er der rig mulighed for at få en god dialog og blive inspireret til at søge nye interessefællesskaber.

Kurserne afholdes i Ældrerådets hus, HUSET, på Hvidovrevej 253b. Der serveres hver gang en let forplejning. Det er forventningen, at man deltager på alle fire møder.

Mødedatoer

Kursusgang 1, 24. marts: ”Arveret, testamente og pensionsregler”
Kursusgang 2, 31. marts: ”Tryghed i hverdagen”
Kursusgang 3, 7. april: ”Et sundt hverdagsliv”
Kursusgang 4, 28. april: ”Netværk og fællesskaber”

Alle dage kl. 10-14.

Du melder dig til på sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller ved at ringe til Sundhedscentret på tlf. 3639 3737.

Du kan også læse mere om Sundhedscentrets tilbud til seniorer.

Der tages forbehold for ændringer i programmet og evt. aflysninger. Tilmeldte til kurserne vil få direkte besked, hvis der sker ændringer.