Nyt medlem af Kommunalbestyrelsen i Hvidovre

December |

Den 1. december 2022 skete en udskiftning i Kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune. Socialdemokratiets Maria Durhuus har nemlig bedt om at udtræde af Kommunalbestyrelsen, da hun er blevet valgt til Folketinget.

Amanda Irina Larsen er valgt som 1. stedfortræder for Socialdemokratiet til Kommunalbestyrelsen, og det betyder, at hun overtager Maria Durhuus’ plads. Amanda Irina Larsen indtræder derfor som nyt medlem af Kommunalbestyrelsen i den indeværende valgperiode frem til den 31. december 2025.

Maria Durhuus har bestredet en række politiske poster, som det nu er op til hendes valggruppe udpege nye medlemmer til.

Det drejer sig om følgende: Medlem af Kultur- og Fritidsudvalget, medlem af Social- og Arbejdsmarkedsudvalget, medlem af Ældre- og Sundhedsudvalget, stedfortræder i Børn og unge-udvalget, stedfortræder i Valgbestyrelsen for Kommunalvalg, medlem af Folkeoplysningsudvalget, medlem af Hvidovre Handicapråd, medlem af Hvidovre Kunstråd, medlem af bestyrelsen for Cirkusmuseet, medlem af Bedømmelsesudvalget for uddeling af Hvidovre Kommunes Sundhedspris, medlem af Bedømmelseskomittéen for uddeling af Hvidovre Kommunes handicappris, samt medlem af bestyrelsen for Frivilligcenter Hvidovre, for perioden fra den 1. december 2022 til og med den 31. december 2025, samt medlem af Havneudvalget, for perioden fra den 1. december 2022 til og med den 31. december 2023.