Medlemmer og formand for nyt udsatteråd på plads

December |

Kommunalbestyrelsen godkendte på sit møde før jul de syv personer, som er indstillet som medlemmer af kommunens nye udsatteråd. Rådet kommer til at bestå af 5 engagerede borgere med egne erfaringer med udsathed, derudover den dagligt ansvarlige ungerådgiver i organisationen Headspace og Frihedens beboerrådgiver.

De syv medlemmer får følgeskab af tre medlemmer af Kommunalbestyrelsen, der blev udpeget på mødet. Det er Silas Fisker (C), Amanda Irina Larsen (S) og Karin Kofod (Ø). Karin Kofod bliver formand for udsatterådet, som hun selv har været med til at foreslå og bane vejen for:

”Det er noget, der har ligget os på sinde i lang tid, at vi skulle have et råd for vores udsatte borgere”, siger den nyvalgte formand, som fik hele Kommunalbestyrelsens opbakning.

De politisk udpegede medlemmer af udsatterådet er valgt for hele valgperioden, mens de øvrige syv medlemmer er udpeget for perioden til den 31. december 2023, og herefter vil blive udpeget for 2 år ad gangen.

Udsatterådet skal rådgive Kommunalbestyrelsen i politiske spørgsmål om udsatte-området og på den måde være med til at skabe de bedste vilkår for sociale udsatte borgere i Hvidovre.

Hvidovre Udsatteråd mødes første gang i starten af det nye år, og der vil blive givet en status over rådets arbejde en gang om året.


Karin Kofod bliver formand for Hvidovre Udsatteråd