Kom med dine idéer til fremtidens affaldssortering

September |

Hvad skal vi sortere i fremtiden? Hvordan kan vi begrænse vores affald og sikre bedre og mere genbrug? Det er nogle af de emner, der er på dagsordenen, når Hvidovre Kommune inviterer til borgermøde om ”Affaldssortering nu og i fremtiden”.
Anledningen til mødet er, at kommunen skal udarbejde en ny affaldsplan for 2022-2027. Planen skal bl.a. konkretisere, hvordan Hvidovre Kommune i samarbejde med borgere og virksomheder kan nå de overordnede mål fra EU og Staten om at genanvende en endnu større del af ’affaldet’.
Til borgermødet kan du bl.a. møde Tor Ottens fra Genbrugshallen, der vil fortælle om, hvordan brugte ting og sager kan få nyt liv. Desuden kommer Emil Viskum fra Miljøcenter i Høje-Taastrup, som igennem flere år har arbejdet med at reparere brugt elektronik for at sælge det videre.
Du kan også komme med dine egne idéer og forslag til, hvordan vi kan begrænse vores affald og sikre bedre og mere genbrug. Input fra mødet bliver taget med i arbejdet med affaldsplan 2022-2027, som forventes at komme i høring i februar-marts næste år. Herefter bliver den politisk vedtaget og træder i kraft fra sommeren 2022.
Borgermødet holdes i Bibliotekscaféen, Kometen, Hvidovrevej 280, mandag den 20. september kl. 18.30-20.00. Du kan også vælge at deltage online via linket her: Borgermøde om affaldsplan