Taler I om fremtiden?

Oktober |

Der er mange veje at gå, når man som ung er færdig med folkeskolen. Og det kan være svært at finde ud af, hvilke jobmuligheder de forskellige uddannelser kan føre til.

Men der er hjælp at hente på erhvervsmessen ’Mød en virksomhed’, der løber af stablen onsdag den 27. oktober i Kometen. Her kan Hvidovres unge få inspiration til deres kommende uddannelse, og de kan blive klogere på fremtidens mange jobmuligheder

På messen stiller mange lokale virksomheder op med stande, og de unge får mulighed for at tale med fx elektrikere, pædagoger, bagere, anlægsgartnere og politifolk om, hvordan deres arbejde egentlig er. Man kan møde medarbejdere og lærlinge fra mange arbejdspladser fra forskellige brancher.

Borgmester Helle Adelborg åbner messen, og hun er glad for, at så mange lokale virksomheder har prioriteret at være med.

- Det er rigtig vigtigt, at vores unge kan møde nogle repræsentanter fra erhvervslivet, som kan inspirere dem til at se de mange forskellige jobmuligheder, der venter i fremtiden. Som ung kan valget måske synes uoverskueligt, men jeg håber, at ’Mød en virksomhed’ kan hjælpe dem lidt på vej, siger Helle Adelborg.

Hun håber også, at forældrene vil engagere sig og tage en snak med deres børn om deres uddannelsesvalg.

- Vi ved, at forældrene spiller en meget stor rolle, når det kommer til deres børns valg af uddannelse. Derfor er det vigtigt at tage snakken om fremtiden, og på messen kan man få indsigt i nogle af de mange jobmuligheder, de forskellige uddannelser kan føre til, siger hun.

’Mød en virksomhed’ finder steder i Kometen på Hvidovrevej 280 onsdag den 27. oktober. De to første timer fra kl. 15-17 er forbeholdt 9. og 10. klasser, som har omlagt undervisning, mens den sidste time fra kl. 17-18 er åben for alle unge og deres forældre.

Der er gratis adgang til messen. Læs mere på 'Mød en virksomhed's hjemmeside.