Fælles mandagscykelture begynder igen 3. maj

April |

Nu er det igen muligt at komme op på cyklen og få en god snak med de andre deltagere på ”Vi cykler sammen”. Hvidovre Sundhedscenter og Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre inviterer alle med på en fælles cykeltur hver mandag hele den forlængede sommer.

Cykelholdet cykler hver mandag kl. 13 og slutter cirka kl. 14.45. Første tur er på mandag d. 3. maj 2021, og sidste tur i år er d. 11. oktober.

Lisbeth, Birgit og Henning fra Cyklistforbundet er igen i år frivillig turledere på turene, og de har en ny og spændende rute klar hver uge. Turene vil foregå i et stille og roligt tempo, så alle kan følge med og komme godt i mål. Der køres ad gode asfalt- og grusveje gennem dejlige grønne områder i Hvidovre, og der vil være små pauser undervejs.

Der er ingen tilmelding, og deltagerne mødes foran hovedindgangen til Sundhedscenteret, Hvidovrevej 272. Der er heller ingen krav om, at man skal deltage hver gang – man kommer de gange, man har tid og lyst.

Vær opmærksom på, at du ikke må have symptomer som forkølelse, feber, tør hoste eller føle dig almen syg, i 48 timer op til turene.

Husk cykelhjelm og egen proviant.

 

For mere information:

  • Turledere: Lisbeth Pedersen: tlf. 2835 7692, Birgit Rudolph: tlf. 2627 4419 eller Henning Nielsen: tlf. 2443 8291.
  • Hvidovre Sundhedscenter: tlf. 3639 3737.

Se mere om ”Vi cykler sammen” på www.sundhedscenter.hvidovre.dk eller www.cyklistforbundet.dk/brondby-hvidovre.