Sjov vinterferie på Cirkusmuseet for hele familien

Februar |
Klovnen Tapé Klovnen Tapé

Mandag samt onsdag til fredag i uge 7 er der gode chancer for at tabe kæben og få dejlige latterkramper, når der er énmands cirkusforestilling med Klovnen Tapé på Cirkusmuseet. Forestillingen er en skøn blanding af nye og klassiske klovnerier kombineret med jonglering, artisteri, slangemenneske-kunster og musik.

Tirsdag er der originalt og komplet vanvittigt artisteri med Mr. Toons, som byder på en familieforestilling, hvor du både kan opleve akrobatik, håndstand, ethjulet cykel, jonglering, fup og fiduser og det berømte ”megaballon”-nummer.

“Det er noget af et scoop, at vi har fået to så dygtige og erfarne artister til at optræde i vinterferien. Vi kan med stor sikkerhed love, at hele familien vil få en rigtig god oplevelse, når Klovnen Tapé og Mr. Toons bliver sluppet løs i Fægtesalen”, fortæller publikumsansvarlig på Cirkusmuseet, Signe Hoffmeyer.

Forestillingerne spiller fra mandag d. 12/2 til fredag d. 16/2 kl. 11.

Du kan naturligvis også selv prøve kræfter med artisteriet. Det sker til Cirkusleg, som finder sted mandag til fredag kl. 12.30-14.30 i både uge 7 og 8 samt søndage kl. 10.30-12. Til Cirkusleg kan du prøve alt fra jonglering til trapez under kyndig vejledning af en cirkusartist, og museet garanterer for, at der vil være store smil og sjove udfordringer til alle.

Se mere på Cirkusmuseets hjemmeside