Kom med forslag: Hvordan vil du inddrages i budgetprocessen?

Oktober |

Budgettet for 2024 er netop blevet vedtaget, men allerede nu ser politikerne i Kommunalbestyrelsen frem mod næste års budgetproces.

I år havde borgerne nemlig mulighed for at komme med forslag til budgettet tidligt i processen via borgerportalen Deltag Hvidovre. Men hvordan fungerede det? Og kan det måske gøres anderledes eller bedre næste gang? Det vil politikerne gerne have input til.

- Vi er rigtig glade for, at flere borgere tog sig tid til at komme med input og ideer til budgettet, og de indgik alle i vores budgetarbejde. Desværre måtte vi denne gang prioritere benhårdt, fordi økonomien i disse år er presset, så der var ikke plads til at sætte mange nye skibe i søen. Men alle input og høringssvar er vigtige for os, og derfor vil vi gerne undersøge, om vi kan gøre noget for at få endnu flere borgere involveret i budgetprocessen næste gang, siger fungerende borgmester, Søren Friis Trebbien

Så hvis du har en ide eller et forslag til, hvordan Hvidovre Kommune kan blive endnu bedre til at inddrage borgerne i arbejdet med kommunens budget til næste år, så kan du allerede nu sende dit forslag ind.

Kom med dine ideer på Deltag Hvidovre, som er kommunens hjemmeside for borgerinddragelse og dialog. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du gøre det nemt med dit navn og mailadresse.

Vi glæder os til at høre fra dig.