Kom til det hyggelige julemarked i Avedørelejren og på Quark

November |

På julemarkedet kan du gå på opdagelse i over 70 stader med alt fra det fineste kunsthåndværk, julepynt, fristende lækkerier, hjemmelavet gløgg og æbleskiver til salg af juletræer, lokal øl og meget mere.

Julemarkedet byder dagen igennem på underholdning for hele familien. På pladsen optræder Cirkus Aroma, multiartisten Astrid Søndergaard, som især er kendt for sine flotte ildnumre. Øjvind Ougaard og Jonna Glifberg vil underholde med anderledes fortolkninger af både gamle klassikere og nye pophits fra den danske sangskat. Øjvind Ougaard er bl.a. kendt for sit mangeårige makkerskab med ”Monrad & Rislund” og har i en årrække bl.a. været kapelmester i Zirkus Nemo.

Julen bliver sunget ind af koret Copenhagen Barbershop Chorus, og selvfølgelig får markedet også besøg af julemanden. I børneteltet er der fri cirkusleg under vejledning af Cirkusmuseets artist.

Se hele programmet for Avedørelejrens Julemarked på: www.cirkusmuseet.dk

Traditionen tro holder også Quark Naturcenter et julemarked, og det foregår kl. 10-13.30. Du kan enten gå fra julemarkedet i Avedørelejren eller tage Regnbuens hestevogn, som kører ture mellem de to julemarkeder.
På Quark er der forskellige salgsboder, mulighed for at se og arbejde med forskelligt gamle håndværk, snitte nisser, filte og lave “foderkogler” til fuglene. Man kan købe æbleskiver, juice og kaffe. Naturligvis vil der også være mulighed for at købe Quarks' lækre honning.
Hvidovrespejderne bager snobrød og sælger juletræer. 
Quarks adresse er: Avedøre Tværvej 56.