Feriesjov på Cirkusmuseet i påskeferien

Marts |

Cirkusmuseet har åbent med de normale åbningstider, søndag til torsdag fra kl. 10-15, gennem hele påsken, så du kan få gode cirkusoplevelser, på de fleste fri- og helligdage i påsken.  

Cirkusartist for en dag til Cirkusleg 
Går du med en cirkusartist gemt i maven, eller kunne du tænke dig at prøve kræfter med artisteriet, er der rig mulighed til Cirkusleg på Cirkusmuseet. Her kan du bl.a. prøve trapez, line og alverdens jongleringsudstyr under kyndig vejledning af en cirkusartist. Der er Cirkusleg fra d. 2. – 6. april og igen d. 9. april fra kl. 10.30-12.

Humoristisk formidlingsform
På selve museet kan du gå på opdagelse blandt sjove rekvisitter, kostumer og filmklip. Der er også mulighed for at klæde dig ud som bl.a. klovn og cirkusprinsesse og at opleve bugtaler Peter Nørgaards, som i tæt samarbejde med sin frække hund, Charlie, giver dig en humoristisk indføring i cirkus gennem hele museet. 
De mindste kan også gå på æggejagt i udstillingen og få en lille belønning, som tak for hjælpen, når alle æg er fundet. 

Slip fantasien løs 
På Det Kreative Værksted kan både store og små slippe fantasien løs og lave cirkusinspireret påskepynt, når museet stiller alle remedier fra pap og fjer til papir og tusser til rådighed.

Find mere information på: www.cirkusmuseet.dk