Superliga-oprykkere fik en varm modtagelse

Juni |

Rød og hvidklædte fodboldbørn, HIF-fans, de gamle kæmper og mange andre borgere var mødt op, da HIF’s førstehold ankom i bus til Hvidovre Rådhus sidste tirsdag eftermiddag. Dannebrog var hejst i den store flagstang, og de mindre rød-hvide flag blev viftet ivrigt. Der blev klappet – og sunget HIF-sang, mens spillere, træner, stab og klubbens ledelse stod ud af bussen – og kom hen på den røde løber, hvor borgmester Anders Wolf Andresen og Kultur- og Fritidsudvalgsformand Kenneth Bak stod klar til at tage imod superligaoprykkerne.

Der blev tid til at skrive nogle autografer til de fremmødte børn, før dagens gæster forsvandt ind på Rådhuset, hvor de var indbudt til fejring af Superliga-oprykningen.
Oppe på tredje sal i Kommunalbestyrelsens mødesal blev de mødt af resten af Kommunalbestyrelsen, der var kommet for at ønske spillere og folkene omkring holdet tillykke.Borgmester skar den ene af de to store HIF i Superligaen-kager betrukket med rød marcipan for – og rakte det første stykke til Magnus Fredslund, der et par uger tidligere scorede det afgørende mål og sikrede holdet oprykning. Han havde sin lille datter med på armen.

”I gjorde det! Tak for de gode oplevelser og for at kæmpe og tro på, at Hvidovre igen kunne rykke i Superligaen, hvor vi sidst var for 26 år siden – og hvor vi hører hjemme. Jeg vil gerne ønske jer kæmpestort tillykke med oprykningen til den danske superliga”, sagde borgmester Anders Wolf Andresen i sin tale til de fremmødte fra HIF.

”Jeg vil bare sig wow og juhu. Det er stadig næsten ikke til at tro. Hold op, hvor bliver det en kæmpe fornøjelse at kunne følge med i lige hernede ad Hvidovrevej. Det giver alle os andre ekstra motivation”, fulgte Kenneth Bak, formand for Kultur- og Fritidsudvalget op i sin tale, før der blev råbt et trefoldigt HURRA for HIF.
Der blev skålet i røde bobler og spist Superliga-lagkage – og talt om stadion og selvfølgelig fodbold, indtil bestyrelsesformand i Hvidovre Fodbold Lars Cramer-Larsen tog ordet for at sige tak.

”Jeg vil gerne sige tak til drengene – det er en fantastisk rejse, I har skabt for Hvidovre Fodbold. Det er nogle helt nye adresser, vi skal spille på nu. Jeg vil også gerne takke kommunen for det gode samarbejde – og er glad for, at det ser ud til, at projektet med at opgradere stadion bliver klar, så vi kan nå at spille vores første kamp”.

Efter fejringen på Rådhuset skulle spillere og folkene omkring klubben ned til den ventende bus – og her blev de igen mødt af Hvidovre-borgere, der havde ventet på dem for at ønske tillykke og få en autograf.