Sommersjov på Cirkusmuseet for hele familien

Juni |

Fra søndag til torsdag i hele juli kan du teste dine evner som cirkusartist, når Cirkusmuseet inviterer til Cirkusleg kl. 11-13.

Mulighederne er mange, og du kan bl.a. afprøve din balance på linen, styrke i trapezen eller talent for at jonglere. En kyndig cirkusinstruktør vil i hele tidsrummet stå klar i den store cirkussal med inspiration og vejledning til store og små.

Bliv klogere på cirkus

På museet kan hele familien gå på opdagelse blandt forunderlige rekvisitter og smukke kostumer fra nogle af de største artister igennem tiden som Diana Benneweis, Paulina Schumann og Charlie Rivel.

Undervejs kan I opleve bugtaleren Peter Nørgaard med sin frække hund Charlie, der via skærme, fortæller sjovt og underholdende om cirkushistorien og cirkusartister.

I museets nyeste udstilling kan I blive klogere på, hvordan det er at leve som cirkusfamilie i dag, både i og udenfor manegen, samt teste jeres viden om de mange forskellige nationaliteter, der ofte arbejder sammen i cirkus.

Tag på skattejagt

Vil du gå på opdagelse på museet på en anderledes måde, kan du ta’ en cirkusjagt med rundt i udstillingen eller købe en cirkuspose, der indeholder opgaver og materialer til kreative aktiviteter, der både kan laves på museet og hjemme.

På museets 2. sal er der sommeren over indrettet et kreativt værksted, hvor fantasien kan slippes løs i arbejdet med at lave cirkusfigurer af pap, fjer og pailletter.

I museets gårdhave kan I nyde skyggen fra den varme sommersol og blive klogere på Avedørelejren, som er den gamle kaserne, museet ligger i.

Der er således masser at tage sig til på Cirkusmuseet, hvis I vil have en sjov og spændende museumsoplevelse i sommeren.

Museet oplyser, at adgangsbilletter enten kan købes på selve museet eller online via cirkusmuseet.dk.