Pensionistskovtur til De Hvide Svaner i Karrebæksminde

Februar |

Årets menu
Skovtursmenuen byder på rejecocktail og gammeldags oksesteg med hvide kartofler, haricot vertes, glacerede løg, tyttebær, surt og sovs. Der sluttes af med kaffe/te og lagkage. Inkluderet i menuen er et glas vin, øl eller sodavand. Der er hyggemusik under spisningen, og efter middagen er der mulighed for en spadseretur eller en tur på dansegulvet, når det faste husorkester spiller op til dans.

Udflugtsdatoer og tidspunkter
Sommerudflugterne foregår den 2. maj, 10. maj, 15. maj, 17. maj, 23. maj og 25. maj.

Folke- og førtidspensionister med fast bopæl i Hvidovre Kommune kan deltage, og det koster 200 kr. pr. person. Mødetid på afgangsdagene er kl. 9.00 ved Claus Petersens allé, bag Hvidovre Rådhus. Afgang mod De Hvide Svaner kl. 9.15 og hjemkomst ca. kl. 17. Købte billetter kan hverken ombyttes eller refunderes.

Billetsalg
Køb billetter i Kometen mandag d. 3. april 2023 kl. 10-12 (Dørene åbner kl. 9.00) eller elektronisk på sundhedscentret.nemtilmeld.dk fra den 20. marts kl. 09 til den 29. marts kl. 15. Kvitteringen skal udskrives og afleveres i bussen.

Vi sælger i alt 1060 billetter til skovturene. Er der ledige billetter efter den 3. april, kan du købe billetter i Borgerservice på rådhuset fra d. 4. april. Det er ikke nødvendigt at booke tid forinden.

Man kan deltage i én udflugt, og du skal vise gyldig legitimation ved billetkøb: pensionistkort eller sundhedskort (det gule sygesikringskort). Der kan maks. købes 4 billetter pr. person, og man skal fremvise gyldig legitimation for alle 4 billetter. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Telefonbilletsalg for bevægelseshæmmede 
Er du bevægelseshæmmet, kan du også ringe og bestille din billet til skovturen. Det Frivillige Ældrearbejde (tlf. 3649 6966) og Seniorrådet (tlf. 6133 37 08) sidder klar ved telefonerne den 27. marts og den 29. marts, begge dage kl. 10-12.

Telefonbilletsalget er udelukkende for hjemmeboende borgere med nedsat bevægelse, som har brug for at have rollator, stok mv. med på udflugtsdagen. Der sælges ved telefonbilletsalget udelukkende billetter til afgange, hvor der vil være handicapbusser med. Betal via netbank eller med MobilePay.