Rollespil for børn fra 5-12 år på Befæstningsdagen

September |

"Tabt i tiden" er navnet på det gratis rollespil som børn i alderen 5-12 år kan deltage i, når Forstadsmuseet sammen med en række institutioner markerer Befæstningsdagen den 25. september.

I spillet er en gruppe soldater fra 1917 ved hjælp af en tidsmaskine rejst frem til i dag. Det kan få voldsomme følger for historien, så opgaven går ud på, at få soldaterne hjem igen. Undervejs bliver børnene sat på nogle sjove og spændende prøver, der leder dem hen til nogle steder på Vestvolden, der normalt ikke er offentlig adgang til.

Museumsinspektør Majken Bjaler fra Forstadsmuseet siger: ”Vi håber på at stimulere børnenes fantasi og give dem en vild oplevelse her på Vestvolden. Det bliver en sjov dag med udfordringer både for kroppen og hovedet. Vi anbefaler, at de voksne følger med, så de kan hjælpe børnene, men også selv få en oplevelse i terrænet”. 

Rollespillet varer en times tid, og der er løbende start fra kl. 10-14, hvor det er sidste chance for at deltage. Spillet begynder ved den røde barak, der ligger 150 meter nord for bunden af Avedøre Tværvej. Museet anbefaler praktisk fodtøj og tøj, der passer til vejret.
Læs mere på www.forstadsmuseet.dk