Kom med dit forslag til vejtræer i Hvidovre

September |

Fra oktober til december skal vi i kommunen plante nye vejtræer rundt om i byen, og vi vil gerne høre dine  idéer til, hvor de skal stå, inden arbejdet går i gang. Frem til 10. oktober kan du gå ind på hjemmesiden Deltag Hvidovre og skrive dit forslag til, hvor træerne skal stå.

Du kan både skrive, hvis der er et sted, hvor de nuværende vejtræer trænger til at blive udskiftet, eller hvis du synes, der mangler træer.

Det kan også være, at du slet ikke synes, at der skal plantes træer ved vejene, men i stedet i de grønne områder, og så kan du også skrive det. 

Når svarfristen er udløbet, vil kommunens Vej & Park-afdeling gennemgå forslagene, og så kan alle glæde sig til, at der kommer flere træer i Hvidovre inden vinteren.

Du kan komme med dit forslag til placering af vejtræer på deltag.hvidovre.dk. Har du brug for hjælp til at oprette dig som bruger, så du kan komme med idéer og kommentarer, er du velkommen i de åbne IT-caféer på Hovedbiblioteket mandage kl. 13-14 og Avedøre Bibliotek og Kulturhus tirsdage kl. 10-11.