Flip Flop Festival: Børnenes egen åbningsfest i Kulturhus Risbjerggaard

September |

Hvad siger du til en hel dag med krea, dans, musik og teater for børn og familier? Og så oveni købet i Hvidovres nye kulturelle kraftcenter Kulturhus Risbjerggaard?
Den 17. september får børnene deres egen store åbningsfest i kulturhuset med en hel dags festival fyldt med sjove og hyggelige aktiviteter. Arrangementet hedder Flip Flop-festival og byder fra kl. 11-17 på fx kreaværksteder med linoleumstryk, print på t-shirts/muleposer, tegneserier og byg-selv-kunst, dans og ”Tigertræning”, drama-workshop, musikfortælling og koncert. Der er ingen tilmelding til arrangementet, så man møder bare op.
Hele programmet (der kan foldes som en flip flop) kan hentes på HvidovreBibliotekerne, Musikskolen og i Kulturhus Risbjerggaard efter den officielle indvielse den 9. september. Programmet kan også ses på Kulturhus Risbjerggaards facebook-side.
Det er Kulturhus Risbjerggaard, der sammen med Teater Vestvolden, Musikskolen og Billedskolen, står bag Flip Flop Festivalen, og arrangørerne håber på, at se mange glade børn og voksne på dagen.