Kulturhus Risbjerggaard indviet med stor folkefest

September |

Det var en stor dag for Hvidovres borgere, medarbejdere og gæster, da Kulturhus Risbjerggaard fredag den 9. september slog dørene op til en storslået åbningsfest.

Kulturhuset har været længe undervejs, så interessen var stor, da de nye bygninger endelig blev indviet. Dagen igennem strømmede nysgerrige borgere til for at se de nye rammer og opleve de mange kulturelle indslag.

Borgmester Anders Wolf Andresen lagde i sin tale ved indvielsen vægt på, at huset med hans øjne afspejler Hvidovres DNA: Fællesskab og mangfoldighed, humor og liv samt kærlighed til vores rødder og historie.

- Jeg glæder mig utrolig meget til i de kommende dage at opleve, hvordan vores nye kulturhus bliver fyldt med liv og glade mennesker. Jeg håber, at borgerne i Hvidovre bliver glade for det nye samlingssted her midt i byen. Jeg synes også, at vi skal være stolte af, at vi nu også kan byde besøgende udefra velkommen i de her flotte rammer, når de fx skal til en forestilling på Teater Vestvolden, til koncert – eller måske vil spise en middag i vores kommende nye spisested, sagde han.

Festlighederne i Kulturhus Risbjerggaard fortsætter lidt endnu, når børnene den 17. september får deres egen åbningsfest: Flip Flop Festival, hvor børn og deres voksne kan boltre sig med kreaworkshops, dans, teater og koncerter.

Se mere på risbjerggaard.hvidovre.dk.