Snart færdig med skolen! Hvad så..?

Oktober |

Der er mange uddannelser og jobs at vælge imellem efter folkeskolen. På messen ’Mød en virksomhed’ kan unge og deres forældre få en snak med lokale virksomheder, elever og lærlinge.

Du kan møde medarbejdere fra mange arbejdspladser fra forskellige brancher og blive klogere på de mange måder, du kan bruge forskellige uddannelser. I dag åbner en erhvervsuddannelse nemlig mange døre - også til fremtidige job, vi måske slet ikke kender til endnu.

Det er gratis at deltage i messen, og du er meget velkommen til at deltage, uanset om du er elev i en af Hvidovre Kommunes skoler (8-10. klasse), efterskoleelev, går i gymnasiet eller andre ting.

’Mød en virksomhed’ har været holdt siden 2015 og er en del af Hvidovre Kommunes arbejde med at ruste lokale unge til fremtidens job- og uddannelsesvalg. I det arbejder spiller forældrene også en stor rolle, og borgmester Anders Wolf Andresen håber derfor, at forældrene vil tage en snak med deres børn i anledning af messen.

- Vi ved, at forældre har stor betydning for unges valg af ungdomsuddannelse. Derfor håber jeg, at de vil benytte deres børns besøg på messen til en snak om fremtiden. I dag er der mange veje gennem erhvervs- og uddannelsesjunglen, og fremtidens arbejdsmarked kan blive markant anderledes, end vi kender det i dag. Derfor er det vigtigt at være åben over for, at der kan være mange måder at få et godt og spændende arbejdsliv på, siger Anders Wolf Andresen.

Derfor er han også glad for, at så mange lokale virksomheder prioriterer at deltage i arrangementet.

- Virksomhederne er vigtige samarbejdspartnere for os i arbejdet med at præsentere vores unge for alle de mange muligheder, der venter efter folkeskolen. Virksomhederne kan inspirere unge til at se nye fremtidsmuligheder, de måske ikke selv havde overvejet, og derfor er jeg rigtig glad for, at så mange deltager aktivt i messen, siger Anders Wolf Andresen.

Praktisk information

Sted: Kometen, Hvidovrevej 280

Tidspunkt: Onsdag den 9. november 2022
Kl. 12-15 er messen for 8.-10.klasser
Kl. 15-16 er messen åben for alle (også forældre)

Se mere på mødenvirksomhed.dk (nyt vindue)