Vil du følge med?

Marts |


Du kan tilmelde dig til fx at modtage en e-mail, når vi lægger en politisk dagsorden eller et referat på hjemmesiden.  
Hvis du er særligt interesseret i nogle at de politiske udvalg, kan du vælge at abonnere på netop det udvalgs dagsordener. Eller du kan abonnere på dagsordener og referater fra alle udvalg og Kommunalbestyrelsen.
Det gør du ved at tilmelde dig på denne side: https://www.hvidovre.dk/politik/dagsordner-og-referater/. Klik på tegn abonnement øverst til højre på siden.
Du kan også abonnere på de pressemeddelelser, vi sender ud og modtage en mail, når vi offentliggør en pressemeddelelse på hjemmesiden.
Den tredje ting du kan abonnere på er høringer og afgørelser. Ved at gøre det, får du besked, når vi lægger en ny høring om fx en lokalplan, den nye affaldsplan eller andet på hvidovre.dk
Du bliver abonnent på pressemeddelelser, høringer og afgørelser på denne side: https://www.hvidovre.dk/abonner-pa-nyhedsbrev/

Husk at du skal bekræfte dine abonnementer ved at klikke på den mail, vi sender dig, når du har tilmeldt dig som ny abonnent.
Du kan i øvrigt til enhver tid afmelde dit abonnement på kommunens ’nyhedsbreve’. Det gør du nederst i mailen, du modtager, når der kommer nyt på hjemmesiden.