Pensionistskovture: Billetsalg i Kometen 4. april

Marts |

De traditionsrige skovture for byens pensionister er tilbage i år. I maj/juni går turen til Gyrstinge Skovkro og det idylliske område ved Lille Bøgeskov mellem Ringsted og Sorø. Ældrerådet og Det Frivillige Ældrearbejde hjælper som sædvanlig til med turene.

Udflugterne foregår i år på følgende otte dage: 3/5, 5/5, 10/5, 16/5, 18/5, 24/5, 31/5, 2/6.

Folke- og førtidspensionister med fast bopæl i Hvidovre Kommune kan deltage, og det koster 200 kr. pr. person. Mødetid på afgangsdagene er kl. 9.00 ved Claus Petersens allé, bag Hvidovre Rådhus. Afgang mod Gyrstinge Skovkro kl. 9.15 og hjemkomst ca. kl. 17.

Der er bindende tilmelding, hvilket betyder, at der ikke ombyttes billetter eller returneres penge for ubrugte billetter.

Billetsalget foregår fra Kometen, Hvidovrevej 280, mandag d. 4. april 2022 kl. 10-12. Dørene åbner kl. 9, hvor første ”hold” kan komme ind og få en stol i salen. Så snart salget af billetter går i gang, og der kommer tomme stole i salen, vil der blive lukket flere ind. Køen til billetsalget starter udenfor.

Der er i alt 1400 billetter til salg til skovturene. Skulle der være billetter, der ikke bliver solgt den 4. april, kan disse købes i Borgerservice på rådhuset fra d. 5. april.

Man kan deltage i én udflugt, og der skal vises gyldig legitimation ved billetkøb: pensionistkort eller sundhedskort (det gule sygesikringskort). Der kan maks. købes 4 billetter pr. person, og der skal kunne fremvises gyldig legitimation for alle 4 billetter. Der kan betales med mobile pay eller kontant.