Kom i god tid, hvis passet skal fornys før sommerferien

Maj |

Hvis dit eller dit/dine børns pas nærmer sig udløbsdatoen, så er det en god idé at booke tid til pasfornyelse i Borgerservice i god tid. Sådan lyder opfordringen fra Hvidovre Kommunes borgerservice.
”Vi har usædvanligt mange borgerhenvendelser i øjeblikket med bl.a. MitID og brevstemmer til den 1. juni – derfor opfordrer vi til, at du kommer i god tid, hvis du skal have fornyet dit pas før sommerferien i år”, siger borgerservicechef Christina Warlund.
Hun og medarbejderne i Borgerservice på Hvidovre Rådhus forventer, at der efter et par år, hvor færre har været ude at rejse, så vil flere i år igen holde ferie i udlandet. Derfor vil der, ligesom der plejer, komme mange pasfornyelser.
”Så hvis du allerede nu ved, at du skal på ferie i udlandet og dit pas er ved at udløbe, så book tid til pasfornyelse”, lyder opfordringen fra Christina Warlund.
Skal du have fornyet dit pas, så kan du booke tid til det på kommunens hjemmeside. Her finder du også alle oplysninger om pasfornyelse, pasfoto, pas til børn osv.
Fristen for at få MitID er i øvrigt nu rykket til den 31. oktober i år.