Pensionistskovture vender tilbage

Februar |

På sommerudflugt til Gyrstinge Skovkro

I maj/juni 2022 går turen til Gyrstinge Skovkro og det idylliske område ved Lille Bøgeskov mellem Ringsted og Sorø. Ældrerådet og Det Frivillige Ældrearbejde hjælper som sædvanlig til med turene.

Årets menu

Skovtursmenuen på Gyrstinge Skovkro byder på kalvesteg stegt som vildt med surt, sødt og waldorfsalat. Hertil brune og hvide kartofler samt vildtsauce. Til dessert serveres der chokoladebrownie med vaniljeis, og der sluttes af med kaffe/te og lagkage. Inkluderet i menuen er en genstand efter eget valg (vin, øl eller sodavand).
Der vil som sædvanlig være hyggemusik under spisningen, og efter middagen bliver der mulighed for en spadseretur eller en tur på dansegulvet, når det faste husorkester spiller op til dans.

Udflugtsdatoer og tidspunkter

Sommerudflugterne køres i år på følgende otte dage: 3/5, 5/5, 10/5, 16/5, 18/5, 24/5, 31/5, 2/6.
Folke- og førtidspensionister med fast bopæl i Hvidovre Kommune kan deltage, og det koster 200 kr. pr. person.
Mødetid på afgangsdagene er kl. 9.00 ved Claus Petersens allé, bag Hvidovre Rådhus. Afgang mod Gyrstinge Skovkro kl. 9.15 og hjemkomst ca. kl. 17. Alle gældende retningslinjer i forhold til corona vil blive overholdt undervejs på turen.
Der er bindende tilmelding, hvilket betyder, at der ikke ombyttes billetter eller returneres penge for ubrugte billetter.

Billetsalg i Kometen

Billetsalget foregår fra Kometen mandag d. 4. april 2022 kl. 10-12. Som følge af corona vil det ikke være muligt at opholde sig indenfor i salen. Køen til billetsalget vil være udenfor, og vi henstiller til, at man ikke møder op, før salget starter.
Der er i alt 1400 billetter til salg til skovturene. Skulle der være billetter, der ikke bliver solgt den 4. april, kan disse købes i Borgerservice på rådhuset fra d. 5. april.
Man kan deltage i én udflugt, og der skal vises gyldig legitimation ved billetkøb: pensionistkort eller sundhedskort (det gule sygesikringskort). Der kan maks. købes 4 billetter pr. person, og der skal kunne fremvises gyldig legitimation for alle 4 billetter. Der kan betales med mobile pay eller kontant.

Telefonbilletsalg for bevægelseshæmmede

Er du bevægelseshæmmet, kan du ringe og bestille din billet til skovturen. Det Frivillige Ældrearbejde og Ældrerådet sidder klar ved telefonerne d. 14. marts og d. 16. marts, begge dage kl. 10-12.
Billetterne kan bestilles på tlf. 6133 3708 (Ældrerådet) eller tlf. 3649 6966 (Det Frivillige Ældrearbejde).
Telefonbilletsalget er udelukkende for hjemmeboende borgere med nedsat bevægelse, som har brug for at have rollator, stok mv. med på udflugtsdagen. Der sælges ved telefonbilletsalget udelukkende billetter til afgange, hvor der vil være handicapbusser med.
Betaling via overførsel fra netbank eller mobile pay.