Ny tradition: Stort sommertræf for lokale virksomheder

August |

For første gang inviterer Hvidovres Kommunalbestyrelse alle byens virksomheder til et stort sommertræf. Det sker torsdag den 22. september kl. 15.30 i det nyåbnede Kulturhus Risbjerggaard.

Ideen med Sommertræffet er, at virksomheder, politikere og repræsentanter fra kommunen kan mødes på kryds og tværs, vende relevante emner og tale om, hvordan virksomheder og kommunen kan få endnu mere glæde af hinanden. Der er også god mulighed for at netværke virksomhederne imellem.

Til sommertræffet vil deltagerne også få mulighed for at gå på opdagelse i alle kroge af det smukke, nye kulturhus akkompagneret af stemningsfuld musik og smagsprøver fra nogle af Hvidovres virksomheder.

Borgmester Anders Wolf Andresen vil fortælle om de næste skridt i bymidtens udvikling, og deltagerne vil i et oplæg få inspiration til, hvordan partnerskaber mellem erhvervs- og kulturlivet kan skabe værdi for alle involverede.

- Jeg glæder mig meget til at møde de lokale virksomheder i uformelle rammer og håber, at rigtig mange har lyst til at deltage. Det er vigtigt for mig løbende at have en god dialog med det lokale erhvervsliv, så jeg håber, at virksomhederne tager godt imod den nye tradition med et årligt sommertræf, siger borgmesteren.

I år vil Sommertræffet samtidig være en ekstraordinær mulighed for virksomheder til at opleve det nyåbnede Kulturhus Risbjerggaard, der er et moderne kultur- og teaterhus i Hvidovre Bymidte. Huset slår officielt dørene op den 9. september og skal i fremtiden danne rammen om kunst, kultur, kreativitet, lækker mad og aktive fællesskaber i Hvidovre.

Tilmeld dig Sommertræffet her og få arrangementet i kalenderen allerede nu.