Årets festlige motionsevent vender tilbage

April |

Så er der ikke længe til, at årets festlige motionsevent for virksomheder – Holmestafetten – løber af stablen. Det sker tirsdag den 10. maj, hvor der er lagt op til en hyggelig eftermiddag på Avedøre Holme.

Holmestafetten er et stafetløb på 3,75 km for Hvidovres virksomheder og kommunens ansatte. Her er plads til, at alle kan være med, for man kan både løbe eller gå ruten rundt – og der er også masser af plads til entusiastiske tilskuere i start- og målområdet. Arrangementet er derfor meget mere end motion. Det er en festlig eftermiddag i kammeratskabets tegn med mad, musik og hygge med gode kolleger.

Stafetløbet har udviklet sig til en populær tradition blandt Hvidovres virksomheder – både hos dem, der stiller med deltagere, og hos dem, der støtter med præmier og udstyr.

Sidste år var der over 400 deltagere, da stafetten efter et års corona-pause vendte tilbage. Mange af de deltagende virksomheder havde været med før, men Spar Nord i Hvidovre var med for første gang. Og det var en stor succes, fortalte afdelingsdirektør Mia Christine Leimand efter løbet.
- Det var virkelig hyggeligt at være med, og der var en rigtig god stemning. Vi var med for at vise flaget, fordi vi gerne vil være synlige i lokalområdet og vise, at vi gerne vil være en del af det lokale liv i Hvidovre, fortalte hun og understregede, at det også var sjovt at være sammen med kollegaerne på en anden måde end til hverdag:

- Tingene bliver ofte sagt anderledes, når man er sammen uden for kontoret, og der er Holmestafetten en fin ramme at være sammen i på en uhøjtidelig måde.

Holmestafetten blev stablet på benene for første gang i 2003 og har siden været en årlig tilbagevendende begivenhed. Løbet arrangeres i et samarbejde mellem Hvidovre Kommune, Hvidovre Atletik & Motion samt TEC - og flere lokale virksomheder er sponsorer.

Du kan læse mere om Holmestafetten og tilmelde dig her

Der er tilmeldingsfrist den 2. maj.

 

Praktisk information

  • Holmestafetten løber af stablen tirsdag den 10. maj. Løbet starter kl. 17.00 på TEC Hvidovre, Stamholmen 215.
  • Der er fælles opvarmning inden løbet, og der er hyggelig stemningsmusik på pladsen.
  • Der er lækker kaffe og kage til deltagerne og mulighed for fælles spisning efter løbet.
  • Der er både løbspræmier og chance for lodtrækningspræmier for alle deltagere. Præmierne er sponsoreret af lokale virksomheder.