Kulturhus Risbjerggaard

Kulturhus Risbjerggaard (åbner i nyt vindue)

I september 2022 slog Kulturhus Risbjerggaard dørene op i Hvidovre. Kulturhus Risbjerggaard er et kreativt kulturhus, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen om kultur, teater, mad og fællesskaber. Her kan du møde din nabo til fællesspisning, feste med dine venner og tage dine bedsteforældre med kreative workshops og andre spændende tilbud.

Kulturhus Risbjerggaard understøtter Hvidovres kulturliv og giver kulturaktører, såvel som helt almindelige borgere mulighed for at deltage i at sætte deres præg på kulturen i huset og igennem det Hvidovre. 

 

Se et udpluk af Kulturhus Risbjerggaards ugentlige aktiviteter nedenfor. 

Luk alle
Åbn alle

Hver tirsdag kan du tage din baby med til legestue i Strungesalen.  Kom og hyg dig med andre forældre, få en kop kaffe, en sludder og en god oplevelse med dit barn i de opstillede motorik- og legesager. Her er plads til både far, mor, bedsteforældre og barn og alt, hvad der hører til.

Legestuen er mest for børn fra 0-3 år, med overvægt af babyer mellem 6-12 måneder. Sutteflasker kan varmes i brugerkøkkenet. Det er gratis og uforpligtende - duk bare op, når det passer dig!

Legestuen er åben hver tirsdag 12.00 — 14.00.

OBS legestuen er lukket i skolernes ferier - dvs. Efterårsferie, juleferie, vinterferie, påskeferie og sommerferie.

Savner du også det hyggelige i at mødes med andre over et glas vin, mens garnet ruller lydløst og pindende knitrer?

Kulturhus Risbjerggaards drop in strik er åben for alle og foregår i foyeren. Man tager bare sit strikketøj med og møder op!

Der kan købes vin eller vand i baren, og man er også velkommen til at medbringe egne drikkevarer. 
Ingen tilmelding nødvendig.

Drop-in strik foregår hver anden tirsdag i lige uger fra kl. 18.30

KOM TIL MORGENSANG HVER ONSDAG KL. 8.30 I KULTURHUS RISBJERGGAARD

Morgensang er for dig, der vil have en god start på dagen og synge sammen med andre. Det kan være du er på vej til arbejde, er studerende eller pensionist - uanset om du er smørtenor, en brummer, eller bare synes det er hyggeligt at være med, er du velkommen til at deltage til morgensang. 

Vi synger som regel fra Højskolesangbogen, andre gange kan der være en aktuel sang på programmet. Johanne fra Hvidovre Musikskole står for at varme vores stemmer op og akkompagnere os på klaveret.  

Har du ønsker til en sang, du gerne vil synge til morgensang, så kan du smide en lap papir i ”ønskebrønden”, så kan det være din favoritsang, vi skal synge næste gang!  

DET ER SUNDT AT SYNGE SAMMEN

De, der har prøvet fællessang, kan sikkert nikke genkendende til at det skaber glæde, ro og en følelse af at høre sammen. Forskningen viser, at vi synkroniserer vores hjerterytme, producerer lykkehormoner og kolesteroldæmpende stoffer, når vi synger sammen. Men det er først og fremmest sjovt at synge sammen – og alle kan være med. 


Morgensang er arrangeret af Hvidovre Musikskole i samarbejde med Kulturhus Risbjerggaard.

Til Fars Legestue kan man fx komme, hvis man er far på barsel, eller hvis man holder en fridag med sit barn.


Fars Legestue er for børn mellem 0-5 år, og der er legestue hver onsdag kl. 10-14. Der er mulighed for at komme og møde andre fædre med børn på op til 5 år. Der er en tovholder til stede som sørger for gode rammer.


Der er skummoduler, legeredskaber og kaffe på kanden!
I Fars Legestue dukker man bare op, som det passer ind, og der er ingen tilmelding

Der er yoga i Kulturhus Risbjerggaard mandage og onsdage. Datoer og tidspunkter kan variere, men kan altid findes i kalenderen på www.risbjerggaard.hvidovre.dk