Valg til Folkeoplysningsudvalget - OBS! ny dato

Januar |

Valget til Folkeoplysningsudvalget 2022-2025, som skulle have været afholdt torsdag den 20. januar, er flyttet til torsdag den 3. februar. Også lokationen er ændret, og valget bliver nu afholdt i Avedøre Bibliotek og Kulturhus i Aulaen, Hovedstien 14, kl. 18:30.

Alle relevante foreninger er blevet orienteret om ændringen.

Alle folkeoplysende foreninger og aftenskoler, som har modtaget kommunalt tilskud eller fået anvist fast kommunalt lokale i 2021, kan være med til at vælge repræsentanter til udvalget, der også tæller fire politisk udpegede medlemmer.

Den kontaktansvarlige for de foreninger og aftenskoler, der opfylder ovenstående krav, har modtaget en mail om valget. Denne fungerer som adgangsbillet til valgaftenen, og man kan ikke få adgang til valgstedet uden. Derfor er det vigtigt, at den repræsentant, som stemmer på vegne af sin forening eller aftenskole, medbringer mailen (kan fremvises på telefonen).

Medlemmerne af Folkeoplysningsudvalget bliver valgt for en 4-årig periode, og det er de folkeoplysende frivillige foreninger og aftenskoler, som indstiller kandidater til valget.

Har man som kontaktansvarlig for en folkeoplysende forening eller aftenskole i Hvidovre Kommune ikke modtaget besked om valget eller om ændringen, eller har man andre spørgsmål, kan man kontakte Henrik Koch-Nielsen på tlf.: 3639 3287, Mikkel Uldall Wolff på tlf.: 3639 3273 eller Dorthe Lauridsen på tlf.: 3639 3282.