Hvidovre Erhvervsnetværk får årets erhvervspris

Januar |

Et netværk af lokale virksomheder, der inspirerer og hjælper hinanden. Det er, hvad de tre initiativtagere bag Hvidovre Erhvervsnetværk har fået skabt – og derfor er de blevet hædret med Hvidovre Kommunes erhvervspris, Nytårsraketten.

Erling Kristiansen, Tonny Garlin og Thomas Stryhn blev hædret for deres store lokale engagement og deres utrættelige arbejde med at få skabt Hvidovre Erhvervsnetværket.

Netværket er med til at skabe en positiv udvikling i Hvidovres lokale erhvervsliv, og det har på under et år fået over 50 medlemmer.

- De tre initiativtagere har gjort en kæmpe indsats for at få netværket op at stå, og det er meget imponerende, at det allerede er lykkedes at få så mange medlemmer. I Hvidovre Erhvervsnet kan lokale virksomheder inspirere og hjælpe hinanden, og der er også allerede skabt flere nye forretningsforbindelser. Det viser, at netværket med til at skabe en positiv udvikling i vores lokale erhvervsliv, og det vil vi gerne hylde, siger borgmester Anders Wolf Andresen om årets prismodtagere.

Og Hvidovre Erhvervsnetværk var glade for hæderen, fortalte netværkets formand, Erling Kristiansen, da de tre initiativtagere modtog prisen.

- Prisen er en anerkendelse af, at netværket har sin berettigelse. Det er derfor en stor glæde, at vi kan stå her og udtrykke vores taknemmelighed for den støtte, der har været fra medlemmerne, som har meldt sig ind allerede, sagde han blandt andet og lovede, at netværket vil fortsætte arbejdet med at binde lokale virksomheder tættere sammen.

 

Erhvervsnetværket var i skarp konkurrence om erhvervsprisen med Biodiversitetsnetværket på Avedøre Holme, Junglerun og OHL Logistics.

Biodiversitetsnetværket består af 19 virksomheder samt Industri- og Grundejerforeningen på Avedøre Holme og var nomineret for deres arbejde med den grønne omstilling – bl.a. ved at sikre en øget biodiversitet i det store erhvervsområde.

Junglerun er specialiseret i at skabe sunde aktive oplevelser sammen – for familier og børn. Hvidovre-virksomheden var nomineret for sin indsats for den lokale udvikling med bl.a. de populære Nytårsløb og Halloween-løb med flere hundrede deltagere.

OHL Logistics var nomineret for sit arbejde med den grønne omstilling ved fx at have fået monteret et stort solcelleanlæg på taget af deres nye logistikhal på Avedøre Holme. Derudover tager virksomheden et stort socialt ansvar og støtter unge med særlige behov, ligesom de samarbejder med uddannelsesinstitutionen TEC.

 

I år er det 10. gang, Nytårsraketten bliver uddelt. Prisen gives til en lokal virksomhed eller erhvervsperson, som har gjort sig særlig positivt bemærket eller har gjort en ekstraordinær indsats i årets løb.

Vinderen skal opfylde et eller flere af følgende fire kriterier:

 • Have udvist socialt ansvar eller lokalt engagement
 • Have fundet nye innovative metoder at udvikle forretningen på
 • Have været med til at skabe positiv udvikling i Hvidovres erhvervsliv
 • Have arbejdet med bæredygtighed, klimaudfordringer eller grøn omstilling

Vinderen af Nytårsraketten bliver fundet ved en afstemning i Hvidovre Erhvervskontaktudvalg. Her sidder der repræsentanter fra Kommunalbestyrelsen, erhvervsorganisationerne, de faglige organisationer, arbejdsmarkedsuddannelserne og Hvidovre Kommune.

Her kan du læse mere om årets nytårskur, hvor erhvervsprisen blev uddelt.

 

Tidligere vindere af Nytårsraketten:

 • 2023: STATE of WOW
 • 2022: Lakrids by Bülow og Lantmännen Schulstad A/S
 • 2021: Computerreparatøren GladTeknik
 • 2020: Ingrediensvirksomheden Chr. Hansen
 • 2019: Anlægsgartnervirksomheden Grøn Entreprise
 • 2018: Cocktailfabrikken Nohrlund
 • 2017: Tømrer- og entreprisevirksomheden Egerbyg
 • 2016: Trykkeriet KLS PurePrint
 • 2015: Elinstallations- og vagtsikringsvirksomheden Elsec