Borgmesteren har ordet

April |

Foråret er nu godt på vej, og vi ser ind i en spændende tid i Hvidovre. I denne uge skyder vi bl.a. gang i en stor undersøgelse af det lokale erhvervsliv, hvor vi rigtig gerne vil høre jeres ærlige mening om og oplevelser med kommunens service og rådgivning af jer erhvervsdrivende i Hvidovre.

Hvad gør vi godt – og hvad kan vi gøre bedre? Det har vi brug for jeres syn på, og derfor vil I i den kommende uge modtage et spørgeskema med spørgsmål om, hvordan I oplever det at drive virksomhed i Hvidovre.

Jeg håber, at rigtig mange af jer vil tage jer tid til at svare. Jeres input er nemlig vigtige for os politikere i vores arbejde med at skabe de bedst mulige rammer for erhvervslivet her i Hvidovre. Den lokale undersøgelse skal være et supplement til Dansk Industris årlige undersøgelse af kommunernes erhvervsklima, hvor udvalgte virksomheder bliver spurgt. Vi ønsker at gå et spadestik dybere, og med mange lokale svar kan vi forhåbentlig få et endnu bedre grundlag at træffe beslutninger på.

Det lokale erhvervsliv er nemlig en vigtig del af vores fællesskab, og det skal vores service og rammer gerne afspejle. Det er også en af grundene til, at vores erhvervsindsats fremover vil blive en integreret del af den såkaldte Hvidovrestrategi – den overordnede strategi for udviklingen af vores kommune. Hvidovre Kommune har indtil nu haft en vision om at være Børnenes og Familiernes by, men i Kommunalbestyrelsen ønsker vi at udvide visionen, så den viser Hvidovre som et sted, hvor der er plads til alle – og herunder også vores vigtige virksomheder.

 

Til sidst vil jeg sige, at jeg håber at møde mange af jer den 14. maj til Holmestafetten, Hvidovres festlige firmaløb. Stafetten er ikke kun en god mulighed for en sjov aktivitet med kollegaerne, men den er også en oplagt lejlighed til at netværke og styrke relationerne på tværs af virksomheder i vores by. Det kan I også læse mere om i denne udgave af Erhvervsnyt – og jeg håber, vi ses!

God læselyst!

 

Venlig hilsen

Borgmester Anders Wolf Andresen