Skal din virksomhed have besøg af borgmesteren?

Januar |

En anlægsgartner, en farvefabrik, en vingård, en elektriker, en vinduesproducent og en transportvirksomhed.

Det er bare nogle af de virksomhedstyper, borgmester Anders Wolf Andresen har besøgt i det seneste år sammen med kommunaldirektøren og erhvervschefen. Lokale virksomhedsbesøg har nemlig været en prioritet hos borgmesteren, som gerne vil fortsætte med at besøge de lokale virksomheder i det kommende år.

- Virksomhedernes input og erfaringer er vigtig viden for mig som borgmester, så jeg sætter stor pris på det indblik, virksomhederne giver mig i deres hverdag. Dialogen med det lokale erhvervsliv er vigtig, og jeg har allerede taget flere erfaringer og informationer fra mine virksomhedsbesøg med videre i det politiske arbejde, siger Anders Wolf Andresen.

Han håber derfor, at flere Hvidovre-virksomheder har mod på at få borgmesterbesøg og fortælle om den hverdag, de oplever i Hvidovre.

- Vi har i Hvidovre en stærk tradition for dialog og samarbejde, og den skal vi fortsætte og bygge videre på, siger Anders Wolf Andresen.

Derfor er det lokale erhvervsliv også tænkt med, når politikerne arbejder med en ny vision for Hvidovre Kommune, der skal sætte retningen for kommunens udvikling. Hvidovre har i mange år haft en vision om at være Børnenes og familiernes by, men nu ønsker Kommunalbestyrelsen at bygge videre på visionen, så den bedre indkapsler hele kommunen. I den forbindelse er der fokus på at gøre byens mange virksomheder til en mere synlig del af visionen.

- En kommune er et fællesskab, og jeg ser gerne, at vi kan binde byens borgere og virksomheder endnu mere sammen, så vi i fællesskab kan skabe en bedre by for os alle, siger han.

Har du lyst til at vise din virksomhed frem og fortælle om jeres hverdag, ønsker eller udfordringer, så kontakt gerne Hvidovre Kommunes erhvervsteam på tlf. 3639 3800 eller på erhvervskontakten@hvidovre.dk.