Borgmesteren har ordet

December |

De sidste par måneder har jeg endnu engang haft det privilegium at være fungerende borgmester i Hvidovre, mens Anders Wolf Andresen har været på barsel.

Det har været en utrolig spændende tid, og jeg er taknemmelig for muligheden for at blive klogere og lære så mange forskellige sider af vores skønne by at kende.

Ikke mindst er jeg glad for, at mange virksomheder har åbnet dørene og inviteret mig indenfor i de seneste par måneder. Jeg har besøgt både små og store virksomheder, og jeg bliver til stadighed imponeret over så mange innovative, professionelle og engagerede erhvervsfolk, vi har her i Hvidovre.

Derfor undrer det mig heller ikke, at vi igen i år har så mange Gazelle-virksomheder i Hvidovre. Hele 36 af slagsen er i år blevet udnævnt, og det sætter for mig en tyk streg under, hvor driftigt og levende et erhvervsliv, vi har her i byen.

Det samme gør de gode indstillinger, vi har modtaget til Nytårsraketten, Hvidovre Kommunes erhvervspris. I år har vi fået ni velbegrundede indstillinger til Nytårsraketten, og alle vil være værdige til at modtage prisen - så jeg glæder mig til at se, hvem der løber med hæderen i år. Vinderen udpeges af Erhvervskontaktudvalget, som består af repræsentanter fra Kommunalbestyrelsen, erhvervsorganisationerne, de faglige organisationer og erhvervsskolerne, og vinderen bliver afsløret ved årets Nytårskur til januar. Det vil du kunne læse mere om i næste udgave af Erhvervsnyt.

Min tid som fungerende borgmester lakker nu mod enden for denne gang, da Anders Wolf Andresen vender tilbage til borgmesterkontoret ved årsskiftet. Jeg vil derfor benytte lejligheden til at sige en stor TAK til alle jer, der hver dag er med til at gøre Hvidovre til et endnu bedre sted at bo og arbejde. Og tak fordi I har inviteret mig indenfor og fortalt om jeres hverdag, hvor engagement og socialt ansvar også spiller en stor rolle.

Jeg vil fortsat følge den lokale erhvervsudvikling tæt, og jeg glæder mig til at se, hvad det nye år bringer for os alle.

God læselyst!

 

Venlig hilsen

Søren Friis Trebbien, fungerende borgmester i Hvidovre Kommune